Turshorts til dame

56produkter
Sorter etter relevans

Turshorts

Fjelltur, bytur, nærtur eller bærtur? Uansett hva slags tur du skal på kan valg av turshorts bidra til en vellykket turopplevelse. En god turshorts er laget i et hurtigtørkende og pustende materiale slik at du kan holde deg tørr og komfortabel på tur. I tillegg er justering i midjen, beltehemper og lommer til oppbevaring viktige egenskaper. Turshorts skiller seg fra treningsshorts ved at den er laget i et mer robust materiale som tåler slitasje over lengre tid.

Turshorts dame


Det finnes mange valgmuligheter av shorts til tur. Foretrekker du capri-lengde, knelengde, eller en kortere shorts? Hos oss har vi et stort utvalg av turshorts til dame, så du vil garantert finne noe for deg. Visste du at vi også har zip-off bukser som kan gjøres om til shorts ved å ta av bena? Like enkelt kan du feste bena på igjen dersom temperaturen skulle synke.

Turshortsene kommer i et stort utvalg av spreke, friske sommerfarger, lune høstfarger og klassisk (never-go-wrong) sort. Finn din favoritt blant kjente merkevarer som Bergans, Twentyfour og Peak Performance. Ikke glem å utforske vårt utvalg av turshorts til herre, så kan du matche kjæresten, eller en god venn på tur.

-