• Klær
  • Ullundertøy og superundertøy

Ullundertøy og superundertøy

191produkter
Sorter etter relevans

Ullundertøy og superundertøy

Du har sikkert blitt fortalt at det er lurt å kle seg etter trelagsprinsippet? Ullundertøy og superundertøy er det innerste, og kanskje viktigste laget. Plaggene holder deg varm, samtidig som de bringer fuktighet vekk fra kroppen.

Hva er ullundertøy?


Ullundertøy er, som navnet tilsier, et plagg som er laget med ull. I kalde Norden er ull et must for å holde varmen. Nordmenn er nesten besatt av materialet, og vi forstår hvorfor:

  • Visste du at ull er temperaturregulerende? Det vil si at ullundertøy isolerer på kalde dager, og kjøler deg ned når kroppstemperaturen begynner å stige. Perfekt når du skal på tur!
  • Ullundertøy har også en unik evne til å transportere fuktighet fra kroppen. Ull kan holde på opptil 30% av sin egen vekt i fukt. Med andre ord: Du holder deg tørr hele turen.

Hva er superundertøy?


Superundertøy er betegnelsen på undertøy laget av syntetiske materialer. Disse er naturlig nok mindre isolerende enn ull, og egner seg best til trening med høy aktivitet. Her får du mye bevegelsesfrihet, slik at ingenting kan stoppe deg fra å nå dine mål på løpebanen, skisporet eller sykkelen. I tillegg regulerer superundertøyet kroppstemperaturen din som et intelligent klimaanlegg. Perfekt for deg som er mye i bevegelse!

Ullundertøy vs. superundertøy


Både ullundertøy og superundertøy har sine egne unike fordeler. Valget mellom dem avhenger ofte av individuelle preferanser og den spesifikke aktiviteten du skal bruke dem til. Uansett hva du velger, er det viktig å huske at riktig undertøy kan gjøre en stor forskjell i kalde forhold.

Klarer du ikke å bestemme deg for om superundertøy eller ullundertøy passer best for deg? Da vil vi anbefale undertøy i blandingsmateriale. Perfekt til de skiturene hvor temperaturen er ekstra kald, men intensiteten er høy.

Når solen tar farvel og stjernene lyser opp himmelen, er det ulllundertøyet og superundertøyets varme og teknologi som sørger for at eventyret kan fortsette. Enten du er på en lang skitur, koser deg ved bålet eller bare vil nyte en kopp varm kakao innendørs, har vi noe for deg.

-