Levering

 

 

Hos oss kan du velge mellom tre ulike fraktmetoder:
1. Fri frakt på bestillinger fra 799kr. 
Velger du dette alternativet vil det bli gratis frakt på din bestilling. Da bestemmer vi hvilken fraktmetode som egner seg best for din bestilling. De ulike alternativene kommer opp når du er i kassen, og da vil det stå "Gratis" på et av alternativene. Fraktselskapet vi benytter oss av er Bring. Får ikke bestillingen din plass i postkassen, vil den bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post, e-post eller varsling på SMS.

Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

2. 59 kr til 99 kr i frakt på bestillinger under 799kr
Dette alternativet har en pris på 59kr til 99kr, avhengig av leveringsmetode. Her velger vi en anbefalt leveringsmetode for deg, men du kan selvfølgelig velge hjemlevering om du ønsker det.

Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

3. Hjemlevering med sporing
Dette er en sporingspakke som blir levert hjem på døren til deg. Du mottar en SMS fra postmannen når sendingen er på vei og de ringer 30 til 60 minutter før de kommer. Levering på døren gjelder mandag til fredag mellom kl 17 og 21. Om du ikke er hjemme på leveringstidspunkt, blir pakken din levert til nærmeste postkontor. Det har en fastpris på 109 kroner og velger du dette alternativet faller fri frakt bort.

Normal leveringstid: 1-3 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

HVOR ER PAKKEN MIN?
Normal leveringstid er 1-3 virkedager etter at pakken sendes fra oss. Link til sporing av pakken finnes i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager. 

 

← Tilbake til kundeservice