Hvordan kan vi hjelpe deg?

  

Ofte stilte spørsmål

 

Jeg ønsker bytte størrelse, hvordan går jeg frem?

 

Om størrelsen er tilgjengelig i nettbutikken kan du enkelt og gratis gjøre et bytte via vår retur-portal. Du kan lese mer om dette her. 

 

Jeg skal bytte en vare, hvordan går jeg frem?


Da bruker du vår retur og bytte portal på varene du ønsker å bytte. Om du ikke skal bytte størrelse men til et annet produkt må du gjøre en retur av varen og bestille ditt nye produkt i en ny ordre. Det du sender tilbake får du pengene tilbakebetalt for, og det du bestiller på nytt betales det som normalt. Du kan lese mer om dette her.

Du vil få egen mail når den er behandlet og godkjent, og din nye ordre vil bli sendt ut så snart returen er ferdig behandlet. Dette kan ta inntil 10 dager fra vi mottar pakken, i perioder med stor pågang. 

 

Jeg skal reklamere på et produkt, hva nå? 


Du finner en enkel forklaring på dette her.

 

Jeg skal returnere en vare, hva gjør jeg?


Du finner en enkel forklaring på dette her.

 

Dere er utsolgt for varen jeg vil bytte til, hva gjør jeg? 


Om varen enda ligger i nettbutikken vår kan du klikke på ønsket størrelse, og velge å sette deg opp på SMS-varsling. Da vil du få beskjed når ønsket størrelse er på lager igjen. Om vi er utsolgt for vare du ønsker å bytte til så kan du sende den du har i retur til oss slik at vi kan refundere deg for varen og du slipper å miste retur/bytteretten på 30 dager. 


Finn flere svar her


-