Hos GetInspired har du 30 dager åpent kjøp.

SLIK GJØR DU:

1. Fyll ut returskjemaet og angi returårsak. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER!

2. Legg returskjemaet sammen med det du skal returnere. Bruk gjerne Get Inspired-posen du mottok fra oss eller en annen tett forpakning dersom du ønsker det. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER!

3. Klistre returetiketten godt synlig på posen. Returetiketten ligger vedlagt i pakken din. Mangler du returetikett kan du sende oss mail til kontakt@getinspired.no så sender vi deg ny.
Dersom du ønsker å velge annen forsendelsemetode enn vår returetikett, er det selvsagt helt opp til deg. Pakken sendes til:

Get Inspired
Postboks 6124
7435 Trondheim

 

4. Lever den til nærmeste PostNord utleveringssted. Merk at pakken ikke kan sendes med Posten Norge/Bring eller legges i postkasse. Vi belaster deg for returgebyret på 79 kroner når vi mottar pakken fra deg. Dette gjelder ikke reklamasjoner og bytter. Du vil få en epost fra oss så snart vi har behandlet din retur. I perioder med stor pågang kan det ta inntil 3 uker.

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

 

Om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte betaler du 79 kr i returgebyr.

Husk retur/bytte innen 30 dager.

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes  tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker.

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. 

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.


TILBAKEBETALING


NÅR FÅR JEG TILBAKEBETALINGEN FOR MIN RETUR?

Ved retur og bytte tilbakebetales pengene i løpet av 7-14 virkedager etter at du mottok returbekreftelse fra oss. Det er fordi det er klarna som står for denne refunderingen, og de får beskjed fra oss så snart returen er behandlet. Deretter har de en behandlingstid på 7-14 virkedager. Dersom du har betalt med kort føres pengene direkte tilbake til samme kort, ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer.