• Inspirasjon

Inspirasjon | GetInspired.no

Inspirasjon og nyheter fra Getinspired

Valentinsdagen 2025 - årets mest romantiske dag!

Vi har samlet de beste gavene til valentinsdagen

Morsdag 2025 - vi har samlet de beste gavene

Glem roser og sjokolade - denne morsdagen går vi for noe som gleder langt mer!

Julegavetips

Vi har samlet våre beste julegavetips på et sted

Sommerkjoler 2024 – årets viktigste trender!

Årets sommerkjoletrend er fargerik som en blomstereng, minimalistisk som en kritthvit strand, lun som en solnedgang og blå som havet.

Løpesko til asfalt og terreng – her er din guide!

Det sies ofte at løping er verdens enkleste idrett. Med et par joggesko tilgjengelig kan du løpe når og hvor som helst. Enten du starter dagen med løpetur på storbyferie, eller tar bena fatt til og fra jobb, krever løpetur minimalt med forberedelser. Å velge riktig løpesko kan derimot være mer krevende enn selve treningen. Her guider vi deg gjennom de ulike modellene – steg for steg!

Trelagsprinsippet

Kle deg etter lag på lag prinsippet og få den ultimate turopplevelsen

God skiteknikk med Therese Johaug

Har du lyst til å bli en skikkelig reser på langrenn i vinter? Da er første steg å få inn riktig skiteknikk, og hva er vel bedre enn å bli lært opp av en verdensmester på ski, selveste Therese Johaug? Hun tar deg med ut i skiløypa og deler sine beste tips innen langrennsteknikk slik at du får maksimalt utbytte av skituren!

Julegaver til henne

Julen kommer like brått på oss hvert eneste år, og det samme gjør julegaveshoppingen. Vi vil at du skal nyte den koselige juletiden uten stress og har derfor samlet de beste julegavetipsene til henne.

Tips til valg av ryggsekk

Har du merket at en ryggsekk som gnager, sitter feil eller har lite pusting kan ødelegge en ellers fin tur? Det har vi, og derfor ønsker vi nå å gi deg noen tips til valg av sekk. Det finnes uendelig mange ryggsekker, men hva slags sekk skal du velge for ditt bruk? Vi har laget en oversikt over hvilke egenskaper du bør se etter, og hva slags type sekk som passer ulik bruk.

Den store shortsguiden

Varmere temperaturer betyr garderobeskifte i form av lettere, mer sommerlige plagg. Et must i den perfekte sommergarderoben er selvfølgelig shortsen. Bla deg nedover for å få tips og inspirasjon til noen freshe shortser til fritid, trening og friluft!

Norgesferie med bekledning fra Swix

Norgesferie står sterkt – også etter pandemien. Det forstår vi godt - vi har et fantastisk, variert landskap som aldri slutter å beigestre. Er du en av de som legger sommerferien innenfor landets grenser er det likevel lurt å huske på at været kan by på overraskelser. Fjellturen kan skifte fra strålende sol og plussgrader, til regn og sur vind. Dette gjør det til tider utfordrende å kle seg. Men fortvil ikke! Vi tipser om superfunksjonelle plagg fra Swix, en rekke baselayere med temperaturregulerende egenskaper som tilpasser seg ditt aktivitetsnivå.

Utforsk Lite-Show kolleksjonen fra ASICS!

ASICS lanserer sin mest fargerike kolleksjon noensinne! Dette har vi gledet oss utrolig mye til. Sesongens STORE trend er sterke, freshe farger. Kombinèr det med refleksdetaljer og enestående kvalitet; der har du ASICS Lite-Show. #LiveUplifted Be Bold. Be Seen. Vi digger!

Tips og triks i vår jeans size guide!

Det er ikke alltid like lett å kjøpe jeans på nett så her har vi samlet noen gode tips til deg som guider deg til å velge riktig buksestørrelse.

Årets freshe kolleksjon fra Dæhlie!

Møt årets Get Inspired Exclusive Collection fra Dæhlie, en komplett serie med produkter du alltid bør ha i treningsgarderoben!

Röhnisch - My shape

Tenk at vi har hatt Röhnisch i butikk i hele 10 år! Kundefavoritten er uten tvil shape-tightsen som passer alle - uansett form og fasong!

Briller fra Oakley

Brillene fra Oakley gir enestående kvalitet! Sjekk ut hvorfor brillene deres er så bra!

Årets must have fra Reebok

Reebok sitter alltid som et skudd gjennom treningsøkta! Sjekk ut årets rå treningsnyheter!

Tips&triks: Velg riktig skiklær

Vi viser deg tre ulike ski-looks! Til treningsturen, koseturen og langturen!

Lag tørkede appelsinskiver til jul!

Appelsinskiver tørket i ovnen er perfekt å dekorer julegavene med! De kan også brukes som julepynt!

Favoritter fra Johaug

Endelig er sommerens fantastiske kolleksjon fra Johaug her! Feminin, sporty og tøff!

Tips til løpeturen

Synes du også at dørstokkmila blir litt kortere med spreke treningsklær? Løping kan gi en herlig frihetsfølelse, og med utstyr du føler deg vel i går kilometerne fortere unna. Her kommer våre beste tips for en optimal treningsøkt – enten du vil komme i gang med løpingen eller skal sette ny pers!

Hvordan velge riktig tights?

Syns du det er vanskelig å vite hvilken tights du skal gå for? Ikke fortvil - her har vi samlet en rekke tips slik at du kan kjøpe den ultimate tightsen!

4x4 Intervalltrening med Ulrik Wisløff og Silje! Bli med!

Bli med når Ulrik Wisløff viser oss hvordan du kan få en effektiv intervalløkt med 4x4! Ulrik er norsk professor i fysiologi ved NTNU!

Skiskole med Therese Johaug - masse gode tips til langrennsturen

Therese Johaug tar deg med ut i skiløpya og gir deg knallgode teknikktips slik at du kan få en bedre opplevelse i skisporet!

Eventyrlig kolleksjon fra hele Norges Cecilie Skog!

Friluftsklær av topp kvalitet fra Bergans! Plaggene i kolleksjonen fra Cecilie Skog er like inspirerende som eventyreren selv! Årets kolleksjon fra Cecilie Skog er endelig i butikk og fargene er også i år helt nydelige!

Victoria tar deg med på en hjemmetreningsøkt helt uten utstyr

Victoria er klinikksjef og fysioterapeut hos House of Femme! Bli med på hennes herlige treningsøkt! Du trenger kun deg selv og 20 minutter!

Get Inspired på eventyr med Twentyfour! Sjekk ut de fine turklærne!

Flåm-kolleksjonen er tilbake i nye, freshe farger som bare roper vår! Denne kolleksjonen må du bare sjekke ut!

Turshortsguide med gode tips til deg som skal på Norgesferie

Norge har en fantastisk og majestetisk natur med mange perler! Norge kan virkelig by på enestående naturopplevelser og minner for livet!

Skumle boller perfekt til halloween!

Sunnere boller til enhver anledning. Pynt med skummel pynt og du får halloweenboller!

Superenkle proteinrundstykker - perfekt til matpakka!

Vi gir vi deg denne geniale oppskriften på SUPERENKLE rundtstykker som hverken skal eltes eller heves! Disse MÅ du bare prøve!
-