Trender

Pakk til sommerferien med Silje

Silje har valgt ut et knippe sommerfavoritter i freshe snitt og farger. Go-to antrekk som alltid funker, enten det er storby eller strand som gjelder. Gjør deg klar for sol, avslapping og herlige sommervibber!

Sommerens must haves!

Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til sandaler, lettere jakker og freshere farger!

Fasjonabel og superkomfortabel

Vi har laget en limited editition kolleksjon du bare må sjekke ut! Du får den kun hos Get Inspired! Den perfekte City looken!

Eventyrlig kolleksjon fra hele Norges Cecilie Skog!

Friluftsklær av topp kvalitet fra Bergans! Plaggene i kolleksjonen fra Cecilie Skog er like inspirerende som eventyreren selv! Årets kolleksjon fra Cecilie Skog er endelig i butikk og fargene er også i år helt nydelige!

Get Inspired på eventyr med Twentyfour! Sjekk ut de fine turklærne!

Flåm-kolleksjonen er tilbake i nye, freshe farger som bare roper vår! Denne kolleksjonen må du bare sjekke ut!

Siljes vårfavoritter

Våren er for fullt i anmarsj og da er det lite som føles bedre enn å freshe opp garderoben med lettere, lysere og fargerike plagg! Silje har plukket ut sine favoritter og vi er helt enig med henne!

Freshe, sporty vårnyheter i glade farger fra Kari Traa

Vårens kolleksjon fra Kari Traa har landet i butikk! Fargepaletten er nydelig og vi blir så glad av alle fargene og må bare smile over at vi fortsatt kan nyte snøen, og samtidig går mot lysere tider!

Lite slår boxfreshe sneakers, vi gir deg årets sneakertrender

Vi gleder oss til vår, bar asfalt og nye, boxfreshe sneakers! Sjekk ut sneakertrendene for 2022! Herlige sneakers til dame!