Om oss

 

 

Getinspired.no er en norsk nettbutikk med et imponerende utvalg av sporty klær og sko til trening og fritid.

Det startet i en liten Oslo-leilighet i 2009. Silje Landevåg begynte å bygge nettbutikk fra kjøkkenbenken. Siden den gang har selskapet vokst i rekordfart, og har i dag 3300 kvm lagerplass og i underkant av 60 unge, drivende dyktige og ambisiøse medarbeidere. I tillegg har vi 25 lagerroboter som aldri tar ferie.

Kundene våre er de sprekeste jentene i gata. De som vil se freshe ut – og føle seg på samme vis, enten de er på trening, tur, i chill-modus eller bare digger den sporty hverdagslooken.

Hyllene våre er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Og med vår drive og betydelige følgerskare i sosiale medier, er vi ikke bare først ut med siste nytt – vi skaper trender. Det er nok grunnen til at de sporty fashionistaene er ekstra glad i nettbutikken vår.

Kundene våre er alt, og målet er å gi hver eneste en kundeservice i toppklasse. Superlogistikk sikrer rask levering – med personlig touch og forsendelser pakket med kjærlighet. Vi gjør det vi kan for å skape en ekstra hyggelig handleopplevelse. For om vi får sporty jenter til å smile, er jobben vår gjort.

 

← Tilbake til kundeservice