Om oss

 

GetInspired.no er en norsk nettbutikk med et imponerende utvalg av klær, sko og tilbehør til trening, friluft og fritid! I 2016, 2020 og 2021 ble vi kåret til Årets nettbutikk av Brings uavhengige fagjury!

Det hele startet med gründer Silje Landevåg i 2009 i en liten Oslo-leilighet. Nettbutikken ble bygd opp fra kjøkkenbenken og har siden den gang vokst i rekordfart! Hyllene våre er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Med vår drive og betydelige følgerskare i sosiale medier, er vi ikke bare først ut med siste nytt – vi skaper trender. Det er nok grunnen til at de sporty fashionistaene er ekstra glad i nettbutikken vår.

Kundene våre er alt, og målet er å gi hver eneste en kundeservice i toppklasse. Superlogistikk sikrer rask levering – med personlig touch og forsendelser pakket med kjærlighet. Vi gjør det vi kan for å skape en ekstra hyggelig handleopplevelse. For om vi får deg til å smile, er jobben vår gjort.Årets nettbutikk

 

GetInspired.no har blitt kåret til årets nettbutikk i Norge hele 3 ganger:

  • 2016 🏆
  • 2020 🏆
  • 2021 🏆

 

Årets veiviser

  • 2022 🏆


Vi holder til i Fossegrenda i Trondheim med vår lagerplass på 3300kvm og våre drivende dyktige og ambisiøse medarbeidere! Lageret vårt er automatisert og består av 25 lagerroboter som aldri tar ferie! Sammen med våre hardtarbeidende lagermedarbeidere sørger vi for at du alltid får pakken din med lynrask levering! Administrasjonen holder til i samme lokale og under daglig leder Sindre Landevågs enorme engasjement og faglige dyktighet er vi et ungt team som sammen drifter Norges råeste nettbutikk! Vi jobber aktivt med å ta i bruk teknologi og løsninger som forenkler din kjøpsopplevelse, vi er lidenskapelig interessert i netthandel og elsker å forbedre oss.

Kundene våre er vår viktigste støttespiller og vi setter stor pris på akkurat deg!

 

 

← Tilbake til kundeservice  

 

Les mer om bedriften her →

 

  

-