• Sko

Sko

586produkter
Sorter etter relevans

Sko

Sko fullfører ethvert antrekk og gir deg mulighet til å uttrykke din personlige stil. Ta på deg et par fargerike sko til et enkelt antrekk, og plutselig har du en mer spennende look. Hvis du kler deg i et antrekk med mye farger, kan et par enkle sko være riktig match for deg. Uansett hva du er på utkikk etter, kan du finne din favoritt hos Get Inspired.

Visste du at den eldste skoen som eksisterer er ca 5500 år gammel? Dette var en skinnsko som ble funnet i en hule i Armenia. Skoen ble funnet i så god stand at forskere trodde den kun var et par hundre år gammel. Det er usikkert om skoen tilhørte en kvinne eller en mann.

Sko til dame


Vi har et stort utvalg sko til dame for ulike anledninger. Uansett om du er på utkikk etter noen freshe sneakers til våren eller joggesko til løpeturen, kan du finne det du trenger. I tillegg har vi et stort utvalg sandaler som er perfekte til varme sommerdager. For at du skal kunne holde skoene rene og fine i mange år, er det lurt å bruke impregnering og skopleie.

Vår samling av vintersko sørger for at du er godt utrustet for å takle de kaldeste vintermånedene. Vinterskoene er ikke bare designet for å holde deg varm og tørr, men også for å komplimentere din stil. Fra elegante boots til praktiske vinterstøvler, finner du det du trenger for å stå imot kulden med stil.

Vi har også et stort utvalg sko til herre. Utforsk de ulike kategoriene som sneakers, sandaler eller løpesko, og overrask noen du er glad i. Hva er vel bedre enn å få et par freshe sko i gave?

-