Tursko til dame

13 produkter
Sorter etter relevans

Tursko

Riktig fottøy er viktig for å få en god turopplevelse. Uansett om du skal bestige høye fjelltopper eller gå en rolig søndagstur i marka er det viktig med gode tursko. Med riktige tursko kan du forebygge skader og føle deg trygg på turen. Finn de skoene som dekker ditt behov blant vårt utvalg av tursko til dame og herre.

Vet du forskjellen mellom tursko og joggesko? Joggesko har ofte en myk såle som gjør foten skadeutsatt i ulendt terreng. Tursko har derimot en stivere og mer stabil såle som gir god støtte til foten. I tillegg har tursko ofte mer robuste materialer slik at du kan nyte turen uten ubehag. For å forhindre at du sklir på gjørme og glatte steiner i terrenget er tursko utstyrt med ekstra godt grep.

Tursko til dame


Hos Get Inspired finner du et stort utvalg tursko til dame som GoreTex, høye tursko og lave tursko. Lave tursko er stive og stabile sko som er behagelig å gå i. Skal du derimot på lengre turer vil vi anbefale høye tursko som gir økt stabilitet og støtte til foten. Om du går med tung sekk er det viktig med tursko som gir ankelstøtte for å forhindre overtråkk. På krevende fjellturer stilles det store krav til skotøy, og vi vil anbefale deg å sjekke ut vårt utvalg av fjellsko.

Med vanntette tursko kan du nyte naturen uansett hvordan værforholdene er. GoreTex tursko består av en tynn membran som avstøter fukt og hindrer vann fra å trenge seg inn i skoen. Hos Get Inspired finner du et bredt utvalg GoreTex tursko til dame.

Vi har vel alle opplevd følelsen av å få gnagsår på tur. For å forhindre gnagsår er det viktig å finne tursko med riktig passform. Turskoen skal sitte godt rundt foten slik at den ikke sklir i skoen. Likevel skal turskoen være løs nok til at den ikke presser på sidene av foten.

Uansett om du trenger tursko til vinteren, lette tursko eller vanntette tursko kan du finne din favoritt hos Get Inspired. Se vårt utvalg blant anerkjente merkevarer som Asics, Viking og Icebug. Er du usikker på hvilken tursko du skal velge? Spør oss! Vi hjelper deg gjerne å finne turskoene som passer til deg og dine behov.

-