Sneakers

267produkter
Sorter etter relevans

Sneakers

Elsker du også boksfreshe sneakers? Lite slår følelsen når du åpner esken og et splitter nytt par ligger klar for bruk.

Ordet “sneakers” kommer fra amerikansk-engelsk og betyr “snikere” fra gammelt av. I lette sko med myke såler kunne man smyge seg rundt uten å lage støy. I dag ser vi helt annerledes på begrepet. Sneakers har blitt et uttrykk for både personlighet og stil!

Hos oss finner du et stort utvalg sneakers til dame i alle farger og fasonger, fra de hotteste merkene på markedet. Nike har hvite sneakers som er klassiske og tidløse. Du finner også adidas sneakers i vårt sortiment, kjent for komfort og atletisk look. Er du ute etter retro sneakers kan vi anbefale de fra New Balance, som er inspirert av 70-tallets løpesko.

Tiårets store trend må være chunky sneakers? Det er ikke uten grunn at mange har kastet seg på bølgen. De finnes i utallige fargekombinasjoner og varianter, fra merker som Steve Madden, Noodles, og Puma.

Du har sikkert merket hvor fort nye, hvite sneakers blir misfarget? Derfor er det lurt å kjøpe med et skopleiesett som effektivt fjerner flekker og skitt. Tar du godt vare på skoene dine, så varer de lengre.

Vil du gå med sneakers året rundt er brodder et must-have gjennom vinteren. Sneakers har ofte en glatt såle, men med brodder går du trygt på glattisen. Superenkle å ta på og av, og de passer dessuten de fleste skotyper.

Klikk hjem ditt favorittpar i dag – om noen få dager åpner du esken med boksfreshe sneakers!