Tøfler til dame

21 produkter
Sorter etter relevans

Tøfler

Forestill deg at snøen blåser mot vinduet en kald vinterkveld. Kulden sniker seg mellom gulvplankene, og føttene dine begynner å fryse. Da er det lite som er bedre enn å sette seg foran peisen med et par varme tøfler på føttene.

Tøfler til dame


Har du noen gang tenkt over at tøfler gjør deg mer produktiv? Du er ikke alene om tanken. Det er noe magisk ved tøfler som får deg til å suse gjennom huset og krysse av alt på to-do-listen med stil.

I gamle dager var tøfler vanlig fottøy når damer vasket og ordnet i huset. Det er faktisk her uttrykket “han er en tøffel” kommer fra. En mann som var “under tøffelen” var under konen sin kommando.

Ugg tøfler


De ikoniske Ugg tøflene er kjent for å være de mest luksuriøse og komfortable tøflene på markedet. Stil, funksjonalitet og komfort - disse tøflene omfavner føttene dine som en varm klem. Med en holdbar gummisåle kan du også snike deg ut til postkassen, uten å bytte sko.

Og, når du ikke trodde du kunne bruke tøflene til mer. Ugg tøfler ser vi nå overalt i motebildet. Fra Bella Hadid til Berit i nabohuset - tøflene omfavnes av alle. Her er tre måter du kan style de på:


Et par tøfler redder deg fra å få kalde føtter. Og nei, vi mener ikke uttrykket “kalde føtter”. Selv vi klarer å innse at tøfler ikke løser alle verdensproblemer. Men, de forhindrer deg fra å fryse.

Så, invester i et par tøfler og kjenn på små gleder i hverdagen. De kan faktisk gjøre en forskjell.

-