Hos Get Inspired har vi gratis bytte

SLIK BYTTER DU:

1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til og skriv ned det nye ordrenummeret på returskjema. Mangler du returskjema kan du laste det ned HER!

2. Fyll ut returskjemaet og kryss av for ”Bytte” i returårsak.  Klistre returfraktseddelen godt synlig på posen. Returfraktseddelen ligger vedlagt i pakken din.Mangler du returskjema kan du laste det ned HER!

3. Lever den til nærmeste PostNord utleveringssted. Merk at pakken ikke kan sendes med Posten Norge eller legges i postkasse.

Vi tilbyr GRATIS bytte dersom du følger denne veiledningen. Hvis du ønsker å bytte størrelse på en vare som du har kjøpt på salg/rabatt og som nå har en høyere pris, sender du e-post til kontakt@getinspired.no med ordrenummeret på din nye bestilling så kan vi gå inn å justere prisen manuelt slik at du får samme tilbudspris på ditt størrelsesbytte.

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes  tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt eller merker.

Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt. 

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.