Her følger en enkel oversikt over hvordan bytte hos oss utføres :-)

BYTTE - SLIK GJØR DU:

  1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på de varene du ønsker å bytte til.
  2. Fyll ut returskjemaet og kryss av for ”retur” i returårsak. Fest returetiketten godt synlig utenpå returpakken din. Denne har du fått tilsendt sammen med varene dine.
  3. Lever den til nærmeste PostNord utleveringssted. Merk at pakken IKKE kan sendes med Posten/Bring eller legges i en rød postkasse. Du vil få kvittering fra PostNord når du leverer inn pakken, ta vare på denne inntil du har fått mail fra oss om at returen din er ferdig behandlet.

Det koster 69kr å benytte seg av returetiketten. Dette beløpet blir trukket i fra returbeløpet når vi behandler returen din.

Hvis du ønsker å bytte størrelse på en vare som du opprinnelig kjøpte på kampanje/rabattert pris og som nå har fullpris, følger du samme prosedyre og sender oss ordrenummeret på e-post slik at vi kan endre til tilbudspris på byttet ditt også :-)

Har du betalt for varene du sender i retur, får du pengene refundert så snart vi har mottatt og behandlet din retur. Har du ikke betalt må du logge deg inn på www.klarna.no for å registrere en retur der slik at du ikke får purregebyrer i mellomtiden. Kunden står selv ansvarlig for å unngå purregebyrer.

Den nye bestillingen din som du nå har bestilt betaler du som normalt, så får du pengene refundert for det du sender i retur :-)