Bytte

 

 

Her følger en enkel oversikt over hvordan bytte hos oss utføres.

BYTTE - SLIK GJØR DU:
1. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på de varene du ønsker å bytte til.

2. Fyll ut returskjemaet og kryss av for ”retur” i returårsak. Fest returetiketten godt synlig utenpå returpakken din. Denne har du fått tilsendt sammen med varene dine.

3. Lever den til nærmeste PostNord utleveringssted. Merk at pakken IKKE kan sendes med Posten/Bring eller legges i en rød postkasse. Du vil få kvittering fra PostNord når du leverer inn pakken, ta vare på denne inntil du har fått mail fra oss om at returen din er ferdig behandlet.

Det koster 69kr å benytte seg av returetiketten. (Også ved bytte)
Vi trekker det fra beløpet som refunderes.

Om du har handlet en vare på kampanje eller til rabattert pris i første omgang, sender du en epost til vår kundeservice for å få samme pris på din nye bestilling. Kontakt@getinspired.no

Har du allerede betalt for de returnerte varen(e) vil du få pengene refundert så snart vi har behandlet din retur (1-3 uker behandlingstid). Klarna har i tillegg en behandlingstid på 7-14 virkedager for refundering. Har du ikke betalt er det viktig at du går inn på www.klarna.no og registrerer retur, slik at du unngår purregebyr. Kunden står selv ansvarlig for å unngå purregebyrer.

Byttebestillingen din betaler du som normalt.

 

← Tilbake til kundeservice