Guider

Valentinsdagen 2025 - årets mest romantiske dag!

Vi har samlet de beste gavene til valentinsdagen

Morsdag 2025 - vi har samlet de beste gavene

Glem roser og sjokolade - denne morsdagen går vi for noe som gleder langt mer!

Julegavetips

Vi har samlet våre beste julegavetips på et sted

Trelagsprinsippet

Kle deg etter lag på lag prinsippet og få den ultimate turopplevelsen

God skiteknikk med Therese Johaug

Har du lyst til å bli en skikkelig reser på langrenn i vinter? Da er første steg å få inn riktig skiteknikk, og hva er vel bedre enn å bli lært opp av en verdensmester på ski, selveste Therese Johaug? Hun tar deg med ut i skiløypa og deler sine beste tips innen langrennsteknikk slik at du får maksimalt utbytte av skituren!

Julegaver til henne

Julen kommer like brått på oss hvert eneste år, og det samme gjør julegaveshoppingen. Vi vil at du skal nyte den koselige juletiden uten stress og har derfor samlet de beste julegavetipsene til henne.

Tips til valg av ryggsekk

Har du merket at en ryggsekk som gnager, sitter feil eller har lite pusting kan ødelegge en ellers fin tur? Det har vi, og derfor ønsker vi nå å gi deg noen tips til valg av sekk. Det finnes uendelig mange ryggsekker, men hva slags sekk skal du velge for ditt bruk? Vi har laget en oversikt over hvilke egenskaper du bør se etter, og hva slags type sekk som passer ulik bruk.

Den store shortsguiden

Varmere temperaturer betyr garderobeskifte i form av lettere, mer sommerlige plagg. Et must i den perfekte sommergarderoben er selvfølgelig shortsen. Bla deg nedover for å få tips og inspirasjon til noen freshe shortser til fritid, trening og friluft!

Norgesferie med bekledning fra Swix

Norgesferie står sterkt – også etter pandemien. Det forstår vi godt - vi har et fantastisk, variert landskap som aldri slutter å beigestre. Er du en av de som legger sommerferien innenfor landets grenser er det likevel lurt å huske på at været kan by på overraskelser. Fjellturen kan skifte fra strålende sol og plussgrader, til regn og sur vind. Dette gjør det til tider utfordrende å kle seg. Men fortvil ikke! Vi tipser om superfunksjonelle plagg fra Swix, en rekke baselayere med temperaturregulerende egenskaper som tilpasser seg ditt aktivitetsnivå.

Tips og triks i vår jeans size guide!

Det er ikke alltid like lett å kjøpe jeans på nett så her har vi samlet noen gode tips til deg som guider deg til å velge riktig buksestørrelse.

Briller fra Oakley

Brillene fra Oakley gir enestående kvalitet! Sjekk ut hvorfor brillene deres er så bra!

Tips&triks: Velg riktig skiklær

Vi viser deg tre ulike ski-looks! Til treningsturen, koseturen og langturen!

Hvordan velge riktig tights?

Syns du det er vanskelig å vite hvilken tights du skal gå for? Ikke fortvil - her har vi samlet en rekke tips slik at du kan kjøpe den ultimate tightsen!

Turshortsguide med gode tips til deg som skal på Norgesferie

Norge har en fantastisk og majestetisk natur med mange perler! Norge kan virkelig by på enestående naturopplevelser og minner for livet!

Finn din hanskestørrelse med denne enkle hanskeguiden

Når du skal kjøpe hansker må du ofte velge størrelse. Derfor har vi laget en video som viser vi deg hvordan du finner din hanskestørrelse!

Hvordan velger du riktig tursekk blant alle de ulike variantene?

Skal du ut på tur er det viktig med en god og riktig sekk! Vi gir vi deg noen supre tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe sekk!

Størrelsesguiden - Vi viser deg hvordan du bruker en størrelsesguide

Hvordan velge riktig størrelse på nett? Vi i Get Inspired har laget en superenkel guide med konkrete råd for å finne riktig størrelse!

Guide: Hvordan velge riktig sports-BH til treningsøkten?

Hvilken sports-BH du bruker under treningsklærne er med på å avgjøre om du får en bra eller dårlig treningsøkt. Sjekk ut guiden for tips!

Terrengskoguiden! Tips og råd til løping på ujevnt underlag.

Terrengsko til dame er perfekt til løpeturen! Vi forteller deg hvorfor terrengsko er perfekt til ujevnt underlag og viser deg nyhetene våre!
-