Skjorter til dame

69 produkter
Sorter etter relevans

Skjorter

Let’s talk about shirts - plagget som alltid ser ut til å ha en mening om hvordan vi burde kle oss. Er det bare meg som føler de har mer personlighet enn de burde ha? Hver gang jeg forsøker å style en skjorte, ser skjorten tilbake på meg i speilet med et uttrykk som bare roper «Altså, så seriøs er du ikke».

En skjorte er mer enn et stykke stoff med en krage og noen knapper. De forteller en historie. Som for eksempel: «Ja, jeg er faktisk på vei til et jobbintervju». Eller «Nei, dette er ikke en walk-of-shame. Jeg foretrekker herreskjorter tre størrelser opp».

Skjorter gir oss den perfekte unnskyldningen til å faktisk brette opp ermene og føle oss litt mer voksne! Deres magiske evne til å forvandle oss fra sofagris til CEO kun med noen få knapper, står det stor respekt av.

Ulike typer skjorter


Men, i all seriøsitet. Hva er det beste med skjorter? Hvis vi ser bort fra deres magiske evne til å krølle seg sammen, selv når hengt urørt på en kleshenger i 3 år. Svaret på det, er deres allsidighet og evne til å passe til alt og alle.

  • Kontoret? Dressbukse, støvletter og skjorte. Yes, sir.
  • Fest? Skjørt, heels og skjorte. Where’s the music?
  • Shopping? Jeans, sneakers og skjorte. Take my money.
  • Walk-of-shame? Skjorte. Uhm.
De er versatile fordi de kommer i alle mulige fasonger og farger! Akkurat som oss mennesker.

Vi har den klassiske hvite skjorten. Basically «the little black dress» i skjorteverden. Jeg personlig elsker de blå og beige skjortene – snarveien til en preppy og chic look. Enkelte kommer i striper, mens andre har delikate blomsterprint. Og, la oss ikke glemme de ekstra robuste, rutete skjortene som du kan bruke ute - perfekte når det er småkjølig. Wait, hold up. That’s a shacket (shirt + jacket). My bad.

Skjorter varierer også stort når det kommer til materiale, og blir nærmest en sjarmerende samling av karakterer i garderoben. Vi har bomullsskjortene som står slitesterke i front og er der for deg gjennom hele året. Pent og pyntet ved siden av henger skjortene i viskose, som finner harmoni i kaoset med sitt flatterende fall og myke tilstedeværelse. Kanskje gjemt litt lengre bak henger de lette og sommerlige lin-skjortene - alltid klare for å støtte deg uten å tynge deg ned. Så har vi de eventyrlystne skjortene som ikke nøyer seg med et materiale! De blander sammen egenskaper fra ulike stoffer, og minner oss på at vi alltid kan gå sammen for å bli bedre.

Hvordan style skjorter?


Så, hvordan styler du disse rakkerne? Jeg har ingen aning. Men de andre moteriktige på kontoret til Get Inspired hadde nok av tips å komme med. Jeg har samlet de fem beste under:

  • Do a french tuck! Ta deler av skjorten bak linningen på en bukse, og vipps så har du en mer feminin fasong.
  • La skjortekragen og ermene stikke frem under en strikket genser.
  • Rull opp armene for et mer uformelt uttrykk. (Personlig kommentar: Spør du meg mener du real business hvis du gjør dette)
  • Smyg et silkeskjerf rundt kragen og knyt i front.
  • Klikk hjem en oversized skjorte til herre og style med baggy jeans.

Skjorter til dame


Neste gang du kjemper med å få lukket den siste knappen eller presset ut den siste rynken, husk at skjorten bare prøver å hjelpe deg med å uttrykke deg selv. Selv om den har en morsom måte å vise det på. Så brett opp ermene, ta en knapp om gangen og vis verden hvor seriøs du kan være!

-