Linskjorter til dame

14produkter
Sorter etter relevans

Linskjorter

Like komfortable som de er stilige - linskjorter er et must i enhver garderobe. Lin er et svært populært materiale på grunn av sine lette, pustende og fuktabsorberende egenskaper. Dette gjør at linskjortene føles kjølende og behagelig, på selv de varmeste sommerdagene.

Å ha en linskjorte i garderoben gir deg et uendelig antall stylingmuligheter. Bruk den over sommerkjolen for et avslappet strandantrekk. Linskjorte kombinert med et par jeans og sneakers gir en uformell og stilig hverdagslook. Til mer formelle anledninger kan du kle den opp med høye hæler og fine smykker.

Linskjorter til dame


Vi har et stort utvalg linskjorter til dame i ulike farger og fasonger. Gå for klassiske linskjorter i svart og beige, eller velg en skjorte i nydelige pastellfarger. Linskjorter med lange ermer gir et elegant uttrykk, mens korte ermer gir en mer leken look. Vi har noe for enhver smak, utforsk vårt utvalg og finn din favoritt.

Vedlikehold av linskjorter


Linskjorter er ikke bare vakre å se på, de er også laget for å vare. Lin er et svært slitesterkt materiale, noe som gjør det til en investering i garderoben som du vil ha glede av i mange år fremover.

Når du skal vaske en skjorte i lin anbefaler vi håndvask eller maskinvask på lav varme. Heng opp skjorten etter vask, og strekk litt på den for å unngå rynker i stoffet. Før du bruker linskjorten kan du gå over plagget med en steamer.

-