Shorts til dame

149produkter
Sorter etter relevans

Shorts

Shorts kombinerer stil og komfort perfekt og er et must i enhver garderobe. Ikke bare er de enkle å kombinere, men de gir også ekstra komfort og bevegelsesfrihet. Get Inspired tilbyr et bredt utvalg shorts, for å sikre at du finner noe som passer deg perfekt.

Visste du at shorts ikke var sosialt akseptert blant voksne før på 1950-tallet? Det var soldater fra andre verdenskrig som gjorde plagget populært. Mange av soldatene tjenestegjorde i varme klimaer, og brukte derfor shorts som en del av uniformen. Etter krigen tok soldatene med seg shortsen hjem. Siden den gang har shorts blitt allemannseie og de er utviklet i mange ulike stiler, lengder og materialer.

Shorts til dame


Hos Get Inspired finner du shorts til dame for alle anledninger. Uansett om du skal på kontoret, festival eller løpetur, har vi det du trenger. Lin shorts er et populært plagg som setter et elegant preg på ethvert antrekk. Denim shorts er et klassisk plagg som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Biker shorts gir et avslappet og trendy uttrykk og er en sikker vinner på festival.

Treningsshorts gir stor bevegelsesfrihet og har ofte hurtigtørkende materialer. Hvis du skal kjøpe en shorts til trening kan det være lurt å tenke over hvilken aktivitet du skal bruke shortsen til. For eksempel vil en løpeshorts og en sykkelshorts gi deg forskjellige funksjoner. Vi har også et stort utvalg turshorts til dame som er slitesterke og værbestandige.

Uansett om du er ute etter en shorts til hverdags eller trening, har vi det du trenger. Er du likevel usikker på hvilken shorts som passer til deg? Spør oss! Vi hjelper deg gjerne med å finne ditt neste favorittplagg.

-