Treningsshorts til dame

35 produkter
Sorter etter relevans

Treningsshorts

En god treningsshorts skal gi deg muligheten til å trene uten begrensninger. Samtidig skal shortsen gi optimal støtte under aktivitet. Med riktig treningsshorts skal du kunne utføre treningsøkten uten ubehag og samtidig føle deg stilfull. Hos Get Inspired finner du et stort utvalg treningsshorts som kombinerer funksjonalitet og stil på en perfekt måte.

Visste du at det ikke var vanlig for damer å bruke treningsshorts før sent på 1970-tallet? Tidligere var treningsshorts forbeholdt menn, og disse hadde en karakteristisk kort lengde. I dag kan man finne treningsshorts til både dame og herre i mange ulike lengder, farger og mønstre.

Treningsshorts dame


Vi har et bredt utvalg treningsshorts til dame fra anerkjente merker som Nike, Swix og adidas. Nike treningsshorts er utviklet med fokus på hurtigtørkende og fukttransporterende materialer. De fra Swix har ettersittende passform og pustende egenskaper, mens adidas kombinerer retro design med høy funksjonalitet.

Når du skal velge treningsshorts kan det være lurt å tenke gjennom hvilken aktivitet du skal bruke den til. Vi har treningsshorts til ulike aktiviteter som styrketrening, løping eller yoga. Noen er også så komfortable at de kan brukes til en avslappende dag hjemme. Treningsshorts med lommer er perfekte om du ønsker å oppbevare små eiendeler som nøkler og mobil under treningsøkten.

Uansett formål, kan du finne din nye treningsshorts hos Get Inspired. Fra løse til tettsittende passformer, kortere til lengre lengder - valget er ditt. Utforsk vårt utvalg og finn treningsshortsen som passer til din treningsstil.

-