Løpeshorts til dame

22 produkter
Sorter etter relevans

Løpeshorts

Uansett om du er en erfaren løper eller nybegynner, er komfortable løpeshorts viktig for en vellykket treningsøkt. En god treningsshorts er laget med pustende materialer, som holder deg tørr og kjølig hele løpeturen. Hos Get Inspired kan du finne et bredt utvalg løpeshorts til både dame og herre som kombinerer stil, funksjonalitet og komfort.

Visste du at de første løpeshortsene ble brukt i konkurranser på 1800-tallet? Disse var mye lengre enn dagens moderne løpeshorts, og gikk ofte helt ned til knærne. Det var først på 1900-tallet at løpeshorts begynte å bli kortere og mer tettsittende. Siden den gang har plagget utviklet seg for å gi enda bedre ytelse til løpere.

Finn din favoritt


Vi har et stort utvalg løpeshorts til dame med forskjellige passformer og funksjoner. Ønsker du stor bevegelsesfrihet er tettsittende løpeshorts det perfekte valget for deg. Løstsittende løpeklær vil derimot sørge for bedre nedkjøling. Vi har også løpeshorts med mobillomme slik at du trygt kan oppbevare dine eiendeler under løpeturen.

Vårt utvalg består av anerkjente merker som Nike og adidas. Nike løpeshorts kombinerer avansert teknologi med moderne design. adidas løpeshorts er designet med fokus på pustende og lette materialer.

Uansett hvilken løpeshorts du foretrekker, har vi et bredt utvalg som garantert vil møte dine behov. Velg mellom ulike farger som uttrykker din personlige stil og ta løpeturen til neste nivå. Løpeshorts kan også brukes til andre aktiviteter som yoga, racketsport og gåturer.

-