Sykkelshorts til dame

4produkter
Sorter etter relevans

Sykkelshorts

En komfortabel sykkelshorts er et av de viktigste elementene for en vellykket sykkeltur. Uansett om du er nybegynner eller mer erfaren stilles det store krav til sykkelshortsen. Sykkelshortser er laget i et hurtigtørkende og fukttransporterende materiale slik at du holder deg tørr og komfortabel på tur. Vi har også sykkelbukser som anbefales på kjøligere dager.
Sykkelshortsen er også å se i trendbildet, gjerne kombinert med en oversized t-skjorte, blazer og sneakers. Til hverdags anbefaler vi biker shorts, som er sykkelshorts uten padding og tekniske egenskaper. Hos oss finner du et godt utvalg av sykkelshorts til dame, og vi hjelper deg gjerne å velge den rette.

Passform på sykkelshorts

Det finnes ulike lengder på sykkelshortsen. Fellesnevneren er at shortsen skal sitte tett inntil kroppen for å gi minst mulig frekvens, og mest mulig komfort for syklisten. En tettsittende sykkelshorts vil nesten ikke kjennes på kroppen, og gir deg dermed mulighet til å fokusere på syklingen. For å unngå at shortsen sklir oppover på lårene kommer mange sykkelshorts til dame med silikonprint nederst på låret. Sykkelshortsene er gjerne høye i livet, og finnes både med og uten skulderstropper.

Sykkelshorts med padding

Enten du skal på langtur eller kortere sykkeltur anbefaler vi å velge en sykkelshorts med padding. Paddingen er utformet for å passe sykkelsetet, og tilfører ekstra komfort til syklisten. Sykkelshortsen sitt tettsittende materiale sørger for at shortsen ikke beveger seg under aktivitet, og paddingen holder seg på plass.
Kombiner sykkelshortsen med en pustende og lettvektet sykkeltrøye og en vindtett sykkeljakke neste gang du legger ut på tur. Riktig valg av sykkelshorts og øvrig sykkelbekledning vil ikke bare føles mer komfortabelt, det vil også løfte treningsopplevelsen.

-