Sweatshorts til dame

14produkter
Sorter etter relevans

Sweatshorts

Sweatshorts gir deg optimal komfort hele dagen. Uansett om du trener, slapper av eller henger med venner, vil de være ditt go-to-plagg for en avslappet og trendy look. Gå for et par klassiske grå sweatshorts eller sprit opp garderoben med fargerike varianter.

Sweatshorts har et sporty og uanstrengt uttrykk - perfekt når du skal løpe ærender i byen. Style shortsen med en enkel t-skjorte og kule sneakers, og du er klar til å løpe ut døren. De fleste av sweatshortsene har også lommer slik at du kan oppbevare telefon og nøkler når du er på farten. På de varmeste dagene anbefaler vi å style sweatshortsen med en crop top og et par kule solbriller.

Sweatshorts til dame


Vi har sweatshorts til dame fra kjente merkevarer som Ball, Nike og adidas. Sweatshorts fra Ball har et retroinspirert design med stretchy materialer. Ønsker du et mer stilrent og trendy uttrykk? Da er Nike sine sweatshorts perfekt for deg. Sweatshorts fra adidas gir et sporty uttrykk med velkjente logostriper og flatterende passform.

Så, hva venter du på? Gå sommeren i møte med en komfortabel joggeshorts og vis frem dine solbrune bein. Finn din favoritt hos Get Inspired og klikk den hjem med lynrask levering.

-