Hverdagsshorts til dame

40produkter
Sorter etter relevans

Hverdagsshorts

Når solen skinner, er det ingenting som er bedre enn å slippe beinene fri med komfortable og stilige hverdagsshorts. Fra avslappede helger hjemme til solfylte dager på stranden, er en god hverdagsshorts et must i enhver garderobe.

Gå for korte modeller og vis frem dine solbrune bein, eller velg en lengre variant for ekstra komfort. Uansett hva du er på utkikk etter har vi det du trenger.

Casual shorts


Når du skal velge hverdagsshorts kan det være lurt å se på hvilke materialer den har. Dette har mye å si for uttrykket til plagget. En shorts i bomull er svært behagelig og gir et avslappet preg til antrekket. Linshorts skaper en uanstrengt eleganse med gode pusteegenskaper.

Det er ingen hemmelighet at jeans er en hverdagshelt i de fleste garderober. Når temperaturen stiger, kan plagget derimot bli varmt og ukomfortabelt. Bytt derfor ut favorittjeansen med en stilig casual shorts i denim på de varmeste sommerdagene.

Fritidsshorts


Striper, dyremønster eller ensfarget, høy eller lav midje - vårt utvalg fritidsshorts har stor variasjon slik at du kan finne den som passer til din stil. Det er likevel et fellestrekk: De er designet for å gi deg den frihetsfølelsen du trenger i hverdagen, samtidig som du ser trendy og kul ut.

-