Vester til dame

40 produkter
Sorter etter relevans

Vester

Når høstvinden blåser litt ekstra friskt, eller når vårsolen titter sjenert frem, er en vest din beste venn. Den er perfekt for lag-på-lag-stilen: Kombiner den med en varm strikkegenser, eller bruk den under vinterjakken. Vest gir antrekket ditt en ekstra dimensjon - både i stil og komfort.

Hos Get Inspired har vi et stort utvalg vester for enhver anledning. Uansett om du er på vei til jobb, en tur i byen eller har en avslappende dag hjemme, kan du være sikker på at du finner en vest for deg:

  • Boblevester er et must have i klesskapet, spesielt når været ikke helt klarer å bestemme seg. Perfekt for deg som vil se bra ut, samtidig som du holder varmen.

  • Gå fra byliv til skogsstiene med stil i en allsidig fleecevest. Denne er også perfekt å bruke som et mellomlag på kalde turer.

  • Er du glad i å løpe ute på våren eller høsten? Da er en løpevest perfekt for deg. Smarte lommer lar deg oppbevare nøkler og mobil når du beveger deg.

Uansett hvilken vest du velger, kan du være sikker på at den holder deg stilfull hele året.

Patagonia vest


Vest fra Patagonia har et unikt og stilig utseende. Med vindtette og vannavvisende materialer holder du deg tørr og komfortabel hele dagen. Her får du en vest som passer like godt på bytur, som til fjelltur. Den karakteristiske Patagonia-logoen setter prikken over i'en.

Vest til dame


Vest til dame er ikke bare fine å se på - de er også utrolig praktiske. Med lette, pustende materialer er de perfekte på dagene du trenger litt ekstra varme. Og det beste av alt: Det ermeløse designet gjør at du føler deg fri som en fugl.

Så, ikke undervurder kraften i en god vest. Den kan transformere et enkelt antrekk til et stilfullt mesterverk.

-