Løpevest til dame

8produkter
Sorter etter relevans

Løpevest

Riktig løpevest kan gi deg en skikkelig boost på løpeturen. Vårt utvalg løpevester omfavner kroppen din og gir deg full bevegelsesfrihet når du løper. Med pustende materialer holder du deg kjølig og komfortabel hele veien til mållinjen.

Hvem sa at du må ofre bekvemmelighet for stil? Våre løpevester er utstyrt med praktiske lommer, slik at du kan ta med deg alle nødvendighetene dine. Mobiltelefon, nøkler og energibar - alt får plass! Med reflekterende detaljer kan du være sikker på at bilistene ser deg.

Løpevest til dame


Når du skal velge løpevest til dame kan det være lurt å se på hvilke materialer den er laget av.

Er du ofte ute å løper sent på høsten eller tidlig på våren? Da kan en løpevest med fôring være perfekt for deg. Bruk den over løpejakken på kalde dager eller over treningsgenseren ved varmere temperaturer. Løpevester med vind- og vannavvisende materialer sørger for å holde deg tørr og komfortabel hele løpeturen. Med ermeløst design får du en herlig blanding av ventilasjon og beskyttelse.

Uansett om du er en erfaren løper eller en nybegynner, har vi løpevesten som tar deg til det neste nivået. Vi har også et utvalg stilige og funksjonelle løpevester til herre.

-