Strikkegenser til dame

82 produkter
Sorter etter relevans

Strikkegensere

Når temperaturen faller og høstbladene skaper et fargerikt teppe under skoene dine, er det én ting vi alle tenker på - strikkegensere. De er med på utallige eventyr - fra hytteturer til byvandringer.

Gjennom tidene har design og farger variert, men kjernen forblir den samme: En strikkegenser som kombinerer varme og stil. Ensfargede design eller varierte mønster og fargetoner - genseren kommer i utallige varianter. Denne høsten ser vi at stripete strikkegensere har dominert motebildet.

Fryser du ofte? Da kan det være lurt å se etter strikkegensere med ull.

Strikkegenser til dame


Strikkegensere til dame er et must i garderoben. De holder deg varm og er enkel å style - perfekt i en travel hverdag. Her er noen måter vi styler strikkegensere på:

  • Stripete strikkegenser, jeans og sneakers. Et enkelt og avslappet hverdagsantrekk som funker til alt.
  • Ønsker du en mer pyntet look? Style strikkegenseren med skjørt og høye boots. Denne looken fungerer like godt på fest som til kontoret.
  • Oversized strikkegenser kombinert med treningstights og Uggs gir “off-duty model”-vibe. Og, det er jo så behagelig. Vi elsker det!
  • Du trenger ikke å pakke bort strikkegenserne dine når sommeren kommer. Kombiner en strikkegenser med lette, romantiske kjoler på kjølige sommerkvelder.

Vedlikehold av strikkegensere


Strikkegenseren din fortjener en skånsom omsorg. For at den skal holde seg fin sesong etter sesong bør du unngå hyppig bruk av vaskemaskin. Heng strikkegenseren til lufting ved behov. Har den fått et uønsket minne? Da kan du kjapt rette opp i det med litt flekkfjerner.

Husk! Strikkegensere med ull har en naturlig luktmotstand, og trenger derfor mindre vedlikehold.

Det sies ofte at mote er syklisk, men noen ganger er det de tidløse klassikerne som fortsetter å skinne. Strikkegenseren er definitivt en av dem. Så, finn din favoritt i dag!

-