Denim shorts til dame

9 produkter
Sorter etter relevans

Denim shorts

Denim shorts, jeans shorts, dongerishorts - kjært barn har mange navn, og ikke uten grunn! Denim shortsen har vært trendy i flere tiår, og er et av få klesplagg som aldri går av moten. Det forstår vi godt, for i likhet med jeans kan en jeans shorts styles til absolutt alt. Enten du foretrekker denim shorts med avklipte kanter og røffe detaljer, eller en delikat, beigefarget jeans shorts så har vi utvalget. Denim er et robust og slitesterkt materiale som holder år etter år. Dermed kan det å kjøpe en jeans shorts ses på som en investering.

Vedlikehold av denim shorts

Denim shorts med mye stretch vil kunne vide seg ut noe, og vi anbefaler derfor å velge en størrelse som er litt knapp første gang du tar den på. Jo mer stretch det er i denim shortsen, jo mer vil den kunne vide seg ut - men fortvil ikke! En runde i vaskemaskinen gjør at den får tilbake til den opprinnelige, fine passformen.

Styling av denim shorts

Denim shortsen er tidløs, og ved enkle grep kan den styles både opp og ned. Gå for en sort dongerishorts, sorte boots og en rocka t-skjorte - og du er klar for festivallivet! Lys, klassisk og beigefarget denim shorts kan styles med en hvit bluse, sandaler med hæl og en fin veske. Blåfargede denim shorts er et must i enhver garderobe. Den klassiske blåfargede shortsen kan du bruke til alt fra bikinitopper, bluser, hettegenser og fine t-skjorter. Kombiner med noen freshe sneakers, og du er good-to-go.

Utforsk vårt store utvalg av denim shorts til dame fra kjente merkevarer som Lee og Wrangler, og finn stilen som passer til dine ønsker.

-