Lin shorts til dame

9 produkter
Sorter etter relevans

Lin shorts

Lin shorts er sommerens favorittplagg. Med formell stil og høy komfort er lin shortsen en sikker vinner i sommergarderoben. Enten du foretrekker lin shorts med klassisk design eller med trendy vri, har vi det du trenger.

Lin har blitt svært populært de siste årene. Materialet er kjent for sin slitestyrke, som gjør at plaggene holder seg fine flere sesonger. I tillegg har lin pustende og temperaturregulerende egenskaper, som holder deg tørr og kjølig på varme dager. Dette gir lin shorts den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Shorts i lin er derfor et perfekt valg på varme sommerdager.

Lin shorts dame


Lin shortsen har et tidløst og klassisk utseende som gjør at du med små grep kan style den til det aller meste. Style shortsen med en oversized blazer for en chic og trendy look. Ønsker du en mer avslappet look kan du style den med en enkel t-skjorte og sneakers.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppgradere sommergarderoben din med våre trendy og komfortable linshorts til dame og herre. Utforsk vårt utvalg og finn din nye favorittshorts hos Get Inspired.

Vedlikehold av lin shorts


Lin er et materiale som er enkelt å vedlikeholde. Materialet er naturlig motstandsdyktig mot lukt og flekker, noe som gjør at det kreves lite innsats for å holde plagget rent. Skal du likevel være uheldig å søle på plagget, kan du enkelt vaske det en runde i vaskemaskinen. Ikke tørk lin shortsen i tørketrommelen etter vask, men heller heng den opp og strekk litt på den. Linplagg får fort rynker, men dette er en del av sjarmen til plagget og gir en mer avslappet look. Ønsker du likevel å minimere rynkene kan du steame lin shortsen.

-