Ullundertøy til dame

91produkter
Sorter etter relevans

Ullundertøy

Vi kjenner alle til den norske vinteren - når snøkrystallene leker i håret og kulden nipper til kinnene. Men! Med riktig ullundertøy kan du transformere hver frostbitt til et vintereventyr. Hos Get Inspired har vi ullundertøy som gir deg akkurat den luksusfølelsen du fortjener.

Forbinder du ullundertøy med kløe og ubehag? Grov ull kan oppleves som stikkende og ubehagelig. Moderne ullundertøy er derimot laget av finere ulltyper som merinoull. Disse er kjent for sin mykhet og komfort.

Ullundertøy til dame


Ullundertøy er klær som er laget av ull og er ment å være nærmest kroppen. Det er rett og slett her du bygger grunnsteinen for hele antrekket. La oss ta en titt på kjennetegnene ved ullundertøy:

  • Termiske egenskaper: Ull har en naturlig evne til å isolere kroppen og holde på varmen, selv når det er vått. Dette gjør ullundertøyet ideelt for kalde vinterturer.
  • Fukttransport: Visste du at ull kan absorbere opptil 30% av sin egen vekt i fuktighet? Dette betyr at svette blir trukket vekk fra huden, noe som kan forhindre at du føler deg klam.
  • Naturlig lukt-resistant: Ull har evnen til å motstå lukt, noe som kan være nyttig ved lengre turer eller aktiviteter der det ikke er mulig å vaske klærne regelmessig.
  • Holdbarhet: Med riktig pleie kan ullundertøy vare i mange år. Bra for miljøet og bra for deg.

Kari Traa ullundertøy


Ullundertøy fra Kari Traa er den store kundefavoritten, og det er ikke uten grunn. Her finner du funksjonelt ullundertøy som er tilpasset den moderne kvinnen. Med behagelige materialer og gjennomtenkt passform, kan du nyte naturen uten problemer.

Også må vi jo snakke om det nydelige designet. Med den populære serien “Rose” i spissen, er merket kjent for sitt feminine og fargerike design. Fra hyttekos til afterski - Kari Traa ullundertøy sørger for at du alltid ser bra ut. Klikk hjem din favoritt, og opplev magien!

-