Vårjakker

86produkter
Sorter etter relevans

Vårjakker

Når vinteren først er bak oss og løvetannen farger bakken, er det på tide å oppgradere garderoben med en fin vårjakke! En vårjakke er en lett jakke designet for å beskytte deg mot det kjøligere og mer uforutsigbare vårværet. Den kan være laget av et bredt utvalg av materialer, alt fra lett ull til bomull til et mer vannavstøtende skallstoff. Vårjakker kommer i mange stiler og farger, og kan være både enkle og elegante, til mer trendy og iøynefallende.

Vårjakker til dame


En klassiker mange bruker er de tynnere vårjakkene med dun i seg - en desidert must-have for kjølige dager. Ikke bare er de lette å ha på, men også kompakte som gjør at du kan pakke dem ned i veska eller sekken når solen først skulle titte frem. Et lite tips: Bruk din tynne dunjakke som mellomlag under en tykkere jakke på vinters tid, eller når snøen plutselig dekker bakken i vår. Vi kan anbefale tynne dunjakker fra blant annet Peak Performance og Twentyfour.

Anorakker er et populært valg om våren. Disse vårjakkene er gjerne vanntette, og derfor perfekte for våte vårdager dersom du skal på en spasertur eller på konsert utendørs. De kan samtidig styles med et avslappende antrekk for et trendy utseende, og kan enkelt knyttes rundt livet dersom temperaturen snur på dagen. Aim’n sine anorakker har et stilrent utseende, hvorav Twentyfour kombinerer vakre vårfarger på elegant vis.

Ser du etter en vårjakke for en mer formell anledning? Vi har et utvalg av elegante kåper og trenchcoats som gir deg en sofistikert og chic stil. Velger du nøytrale farger som beige eller svart, vil du alltid se moteriktig ut.

Hvorfor investere i en vårjakke?


Vårjakker er kjent for sin allsidighet og funksjonalitet, og det er nettopp disse egenskapene som gjør dem til et populært valg. Med deres lette og enkle design er de praktiske å ta av og på. I tillegg kan de enkelt pakkes sammen og oppbevares når de ikke er i bruk. En av de største fordelene med vårjakker er at de varer i flere sesonger, da mange av dem kan brukes både om høsten og vinteren. Dette gjør dem til en smart investering for fremtidige antrekk og værforhold. Hos Get Inspired finner du et bredt utvalg av vårens hotteste jakker, som vil holde deg komfortabel og stilig i all slags vær.

-