Skalljakker til dame

21produkter
Sorter etter relevans

Skalljakker

Når været herjer på sitt verste stilles det store krav til bekledning, og her er skalljakken din beste venn! En skalljakke består av enten 2-, eller 3-lag, hvor det ytterste laget er av en vann- og vindtett membran. Membranen kan være Gore-Tex, eller produsentens egen. Hos oss finner du et stort utvalg av skalljakker til dame som kombinerer tekniske egenskaper med spreke farger og lekkert design. Et slående eksempel på dette er Bergans skalljakke fra Cecilie Skog-kolleksjonen.

Trelagsprinsippet


En skalljakke i seg selv er ikke fôret, og dette er for å sikre fukttransportering samtidig som jakken er vanntett. Ved å benytte deg av trelagsprinsippet kan skalljakken brukes som en helårsjakke, og passer dermed like fint til vinteren som til sommeren. De dagene hvor du skal stå på slalom eller bevege deg i svært kjølige temperaturer velger mange å gå for en dunjakke som mellomlag. Skalljakker vil da beskytte mot vær og vind, slik at det innerste og det midterste laget får gjøre jobben sin ved å holde deg varm.

Skalljakker til dame


Du behøver ikke gå på kompromiss med kvalitet og stil når du handler skalljakke hos oss. Uavhengig av om du skal på fjellet, i byen eller stå på slalom er skalljakken et sikkert valg. Sjekk vårt utvalg av skalljakker til dame fra kjente merkevarer som Helly Hansen, Bergans og Twentyfour!

-