Anorakk

19produkter
Sorter etter relevans

Anorakk

Visste du at ordet “anorakk” stammer fra inuittene, og betyr “vind”? Anorakken ble nemlig laget for å sikre maksimal komfort ved å redusere muligheten for at vind, snø og regn kom inn gjennom jakkeåpningen. I dag brukes selvsagt anorakken til mer enn bare tur, men de tekniske funksjonene forblir de samme. Half zip, gode lommer og justeringsmuligheter gjør anorakken til en trendy kombinasjon av stil og komfort - og vi elsker hvordan den løfter ethvert antrekk.

Er du i tvil om hvilken anorakk du skal velge? Enten du skal bestige høye fjell, gå på ski over Hardangervidda eller vandre gjennom Karl Johan, så har Get Inspired utvalget. I likhet med turjakker finnes det et stort utvalg av anorakk til damer som er tenkt til ulikt bruk. Skal du på krevende turer som stiller høye krav til bekledning, bør du gå for en anorakk som er vann- og vindtett. Finse fra Twentyfour er vår mest solgte anorakk noensinne, og er laget for å tåle vær og vind. På dager med skiftende vær, kan en lettvektet og vindtett anorakk være din beste venn. Krøll anorakken sammen til en liten ball, legg den i topplokket på sekken, og du er good to go.

Det er ikke bare på fjellet anorakken trender. De siste årene er det et hyppig brukt festivalplagg, da den både ser urban og stilfull ut, samtidig som den holder deg både tørr og varm helt til siste konsert. Ikke glem at anorakken er like fin til hverdags med jeans og sneakers!

Uansett om du går for en sporty versjon av anorakken og velger Flåm fra Twentyfour, en urban anorakk fra Kari Traa eller en trendy anorakk fra Aim'n - så har vi utvalget! La deg inspirere av herlige farger, lekene print, trendy passformer og uslåelig komfort.

-