Softshell jakke til dame

13produkter
Sorter etter relevans

Softshell jakke

De siste årene ser vi at tur- og friluftsklær har blitt en stor del av trendbildet. Komforten, bevegeligheten og påliteligheten som turklærne gir har endelig funnet veien inn i det urbane bylivet - og det elsker vi! En softshell jakke i lekre farger, feminine snitt og funksjonell passform er med på å løfte sporty-looken til nye høyder. I tillegg er softshell et slitesterkt materiale som er vind- og vannavstøtende. Ergo er både komfort og stil ivaretatt.

Softshell jakke til bytur

En softshell jakke kan styles på mange ulike måter - velg det som du føler deg komfortabel i! Skal du ta en kaffe med venninner anbefaler vi hvite sneakers, jeans og en sprek farge på softshell jakken. Bergans har et stort utvalg av sterke trendfarger som spriter opp ethvert antrekk. Ønsker du en mer avslappet look kan du gå for sorte, smale bukser, lekne sneakers og en klassisk, sort softshell jakke. Det finnes ingen begrensninger på hvordan du kan style en softshell jakke!

Softshell jakke til tur

Softshell jakke har vært en populær turjakke i årevis, og ikke uten grunn! Softshell har nemlig en helt egen evne til å være både pustende, fukttransporterende og slitesterkt. Materialet er mykt og komfortabelt, og kan brukes alle årstider. Jakkene er også godt egnet som skijakker, da softshell har en egen evne til å holde på varme.

Uansett om du skal på fjelltur, gå en tur i byen eller bare nyte friluftslivet, vil en softshell jakke være det perfekte valget for deg som ønsker å kombinere mote med funksjonalitet. Utforsk vårt utvalg av softshell jakker til dame, og finn jakken du kan bruke år etter år.

-