Fleecejakker til dame

34produkter
Sorter etter relevans

Fleecejakker

Utforsk vårt utvalg fleecejakker til dame i ulike farger og mønstre. Plaggene er varme, myke og lette - en favoritt på kalde dager. Uansett om du skal på fjelltur, hyttetur eller bare ønsker en behagelig jakke til hverdags, er fleecejakker et godt valg.

Fleece er et unikt materiale med mange praktiske egenskaper. Fleecejakker er spesielt utviklet for å holde på varmen, selv på de kaldeste dagene. I tillegg er stoffet svettetransporterende, slik at du holder deg tørr. Den lette vekten gjør fleecejakkene til et behagelig plagg som er lett å bevege seg i. Et must i tursekken!

Fleecejakker


Vi har et stort utvalg fleecejakker til dame fra anerkjente merker som Bergans, Kari Traa og Patagonia. Bergans fleecejakker er designet for det nordiske klimaet og har en stilren look. Fleecejakker fra Kari Traa har et trendy design med unike detaljer. Patagonia utvikler fleecejakker med et moderne design som er like fin til hverdags som til tur.

Før du skal kjøpe en fleecejakke kan det være lurt å tenke over hvilken anledning du skal bruke den til. Skal du gå i fjellet er tynne fleecejakker perfekt som et lett mellomlag under turjakken. Tykkere fleecejakker er gode å ha på kalde vinterdager i slalombakken, eller foran peisen på hytta. De kan også brukes som en behagelig jakke til hverdags.

Er du usikker på hvilken fleecejakke som passer best til deg? Spør oss, så hjelper vi deg gjerne. Vi har også et stort utvalg varme og behagelige fleecejakker til herre.

-