Parkas til dame

44produkter
Sorter etter relevans

Parkas

En parkas forteller historier om kalde morgenturer til jobb, late søndagsturer i parken og de spontane snøballkrigene med venner. Den følger deg rett og slett gjennom alle vinterens eventyr. Det er derfor viktig å finne en parkas som du føler deg komfortabel i.

Det kan være utfordrende å fremheve sin individuelle stil i de kjølige høst- og vintermånedene. Vi pakker oss gjerne godt inn i lag på lag for å unngå å fryse når minusgradene melder sin ankomst. Her er parkas et supert alternativ til lagene.

Parkas til dame


Det finnes mange forskjellige parkas til dame, og det kan være vanskelig å finne den som passer best til deg. Vi har samlet noen tips som kanskje kan hjelpe deg når du skal kjøpe en ny parkas:

  • Parkas kommer i mange ulike lengder - fra lårkort til ankellengde. Er du veldig frossen, vil vi anbefale å gå for en lang modell som varmer godt nedover beina. Kortere modeller gir deg derimot større bevegelsesfrihet.
  • Lange parkas har ofte glidelås på siden som du kan regulere etter temperatur og bevegelighet. Hold glidelåsen lukket når det er ekstra kaldt, og åpne den når du er ute på tur eller sitter på bussen.

Parkas fra kjente merkevarer


Vi har et stort utvalg parkas fra kjente merkevarer. Twentyfour parkas har tidløse design med feminin passform. Hot tip! Mellow Lily Dunparkas fra Twentyfour er en stor kundefavoritt.

Ønsker du en parkas som holder rufsete vær ute? Parkas fra Didriksons kombinerer funksjonalitet og stil på en perfekt måte. Her får du en jakke som kan ta deg fra barnas fotballkamp til middag med venner.

Hos Get Inspired handler det ikke bare om å kle seg for sesongen, men å omfavne den med hele hjertet. Så, klikk hjem din favoritt-parkas i dag!

-