Dunjakker

54produkter
Sorter etter relevans

Dunjakker

Med en dunjakke kan du skape magi. Uansett om du snurrer rundt på skøyter, henter en take-away latte eller går en søndagstur med din yndlingssang på repeat. Din dunjakke er der for deg, klar til å erobre verden - et snøfnugg om gangen.

Det er en kjent sak at dun holder godt på varmen, selv med svært lett vekt. Dette gjør dunjakkene til en folkefavoritt blant nordmenn. En super vinterjakke med god bevegelighet og stilig utseende. Vinn-vinn!

Og det beste av alt: Dunjakker har så mange bruksområder! Bruk den som en mellomlagsjakke på tur, ytterjakke når du står på slalåm eller som en god og varmende hverdagsjakke.

Bergans dunjakker


Bergans dunjakker er isolerende og multifunksjonelle - perfekt til deg som har en aktiv hverdag. Visste du at Bergans deler dunjakkene inn i fire varmenivåer? Light Warm, Mid Warm, Warm og Extra Warm - se etter det nivået som passer best til deg og din livsstil. Med diskré design får du en jakke som kan ta deg fra skibakken til kaffedaten.

Dunjakker til dame


Hos Get Inspired finner du både korte og lange dunjakker til dame. Er du ofte frossen? Da vil vi anbefale lange dunjakker som varmer godt på lårene. Om du er mye i bevegelse vil en kortere dunjakke være det perfekte valget for deg. Disse gir større bevegelsesfrihet, samtidig som de varmer godt på overkroppen.

Når du ser etter den perfekte dunjakken, ser du ikke bare etter varme. Du ser etter en jakke som vil reflektere hvem du er og følge deg gjennom vinterens eventyr. For, i den riktige dunjakken er hele vintersesongen en mulighet til å skinne.

-