Treningsjakker til dame

67produkter
Sorter etter relevans

Treningsjakker

En treningsjakke er designet for å støtte en aktiv livsstil og gi optimal komfort, enten du skal på en morgentur eller kveldsøkt til treningsstudioet. Ikke bare gir de fleksibilitet og bevegelsesfrihet, men beskytter ofte også mot de norske elementene som regn og vind. En treningsjakke er så allsidig at du garantert har bruk for en!

Styler du treningsjakken riktig kan du enkelt gå fra treningsstudioet til en lunsj med venner, uten å endre antrekket. Kombiner den med joggesko og tights for en sporty look.

Treningsjakke til dame


Vi har treningsjakker like funksjonelle som de er varierte, fra markedets beste og mest kjente merkevarer.

Nike treningsjakker tar deg inn i fremtiden med sin banebrytende teknologi, som gir maksimal komfort og letthet under treningsøkten. Du vil føle deg som en superatlet, klar til å ta på deg verden!

adidas treningsjakker representerer på sin side en tidløs mote. Med robust holdbarhet, pustende materialer og en passform som skaper en elegant silhuett, vil en treningsjakke fra adidas få deg til å føle deg like sterk som du ser ut.

Med en treningsjakke fra Craft, vil du oppleve presisjon og kvalitet. De er laget med førsteklasses materialer og designet med fokus på detaljer. Det er som om hver søm og stoffbit er strategisk plassert for å oppmuntre deg til å presse grensene.

Treningsjakkene fra Johaug er inspirert av den nordiske hardførheten og et lidenskapelig streben etter eventyr. De er designet for å møte atletens behov for høytytende materialer, som gir deg den nødvendige beskyttelsen mot tøffe forhold.

Hvert merke tilbyr et mangfold av valg for den moderne atleten, og nevnte merker er kun et lite utvalg av det vi har. Uansett stil eller behov, har Get Inspired den perfekte treningsjakken for deg.

-