Cargo pants til dame

6produkter
Sorter etter relevans

Cargo pants

Cargo pants har virkelig funnet sin plass i motebildet denne sesongen, noe vi elsker! Buksene har et moderne design med karakteristiske og praktiske lommer på sidene. Perfekt for deg som ofte er på farten og trenger oppbevaring til telefon, nøkler og lommebok.

Har du noen gang vært fristet til å bruke joggebuksen på jobb? Da er cargo pants et must for deg. Dette plagget har en stilfull look som løfter ethvert antrekk. Det stretchy materialet gir deg full bevegelsesfrihet. En perfekt kombinasjon av stil og komfort!

Cargo bukser - sesongens store trend


Visste du at cargo bukser først ble brukt av amerikanske og britiske soldater under andre verdenskrig? Soldatene brukte de store lommene til oppbevaring av ammunisjon og bandasjer.

I dag har cargo pants blitt en naturlig del av streetstyle-looken og nå kommer buksen i mange ulike fasonger. Velg mellom slim fit eller vide bein, high waisted eller low waisted. Utforsk vårt utvalg cargo pants og finn den som passer til din personlige stil.

Hvordan style cargo pants?


Cargo pants ser bra ut både til hverdag og fest - avhengig av hvordan du styler plagget. For en casual og avslappet look anbefaler vi å style cargo pants med en hvit t-skjorte og noen freshe sneakers. Ønsker du å bruke cargo pants til finere anledninger? Kle den opp med en kul topp, blazer og høye hæler.

Om du er på utkikk etter å piffe opp garderoben med et nytt plagg, er cargo pants til dame det perfekte valget. Stilfullt, allsidig og praktisk - dette plagget er et must-have for alle motebevisste damer.

-