Turbukser til dame

110produkter
Sorter etter relevans

Turbukser

Våre turbukser er skapt for deg som elsker å utforske naturen med stil og komfort. Riktige turbukser kan være avgjørende for en god turopplevelse. Vi har buksen som passer til ditt behov, uansett om du skal bestige høye fjelltopper eller ta en rolig spasertur i skogen.

I vårt nordiske klima må man regne med skiftende vær på fjellturen. Ikke la været stoppe deg fra å ha en nydelig opplevelse i naturen. Med vannavvisende eller vanntette turbukser kan du holde deg tørr, selv om det kommer en regnskur. Zip-off bukser er perfekte for deg som ønsker å regulere temperaturen underveis i fjellturen. Disse turbuksene kan enkelt gjøres om til shorts når det blir for varmt.

Turbukser dame


Hos Get Inspired finner du et stort utvalg turbukser til dame. Vi vet at kvaliteten og funksjonaliteten til turbukser er avgjørende for en god opplevelse utendørs. Gode turbukser kan begrense ubehag som varme, kulde eller fukt. I vårt sortiment finner du blant annet skallbukser, knebukser og turtights.

Om du er glad i tøffere fjellturer er slitesterke turbukser det beste alternativet for deg. Denne typen turbukse er ofte forsterket på utsatte områder som knær og rumpe. På den måten blir du beskyttet ved eventuell klatring i bratte fjellvegger.

Uansett hvilke turbukser du foretrekker har vi det du trenger. I vårt sortiment finner du nøye utvalgte turbukser til både dame og herre fra kjente merkevarer som Bergans og Twentyfour. Vi tilbyr også et bredt spekter av farger, slik at du kan finne fjellbukser som passer til din stil og dine preferanser.

-