Skibukser til dame

38produkter
Sorter etter relevans

Skibukser

Når snøflakene danser ned fra himmelen og verden forvandles til et blendende vinterparadis, er det tid for eventyrlige skiturer. Og for dette eventyret trenger du en trofast skibukse. For, hver motbakke og hvert hopp kan faktisk bli litt lettere med den rette skibuksen.

Hos Get Inspired kan du finne et stort utvalg skibukser fra anerkjente merker. Skibukse fra Swix gir deg god bevegelighet og tekniske materialer. Med andre ord: Her er det ingenting som stopper deg fra å nå dine mål. Johaug sine skibukser er designet for den moderne kvinnen. Her finner du alt fra tettsittende langrennsbukser til varme og isolerende alpinbukser.

Slalombukser vs. langrennsbukser


Skibukser kan komme i mange former og varianter. Før du skal velge skibukse kan det være lurt å tenke over hvordan du skal bruke den. Skal du stå på slalåm? Da bør du velge en slalombukse med god fôring. Det kan også være lurt å tenke over at slalombuksen skal være romslig nok til å ha flere lag under.

Om du skal stå på langrenn er det derimot andre ting som er lurt å tenke på. Langrennsbuksene er ofte tynnere og mer tettsittende, slik at du får mindre luftmotstand når du glir bortover skisporet. Med stretchy og fukttransporterende materialer kan du yte ditt aller beste, uten hindringer.

Hva kjennetegner en god skibukse til dame?


I havet av alle skibukser som finnes der ute, kan det være vanskelig å vite hva som passer til akkurat deg. For å gjøre letingen din litt enklere har vi samlet våre beste tips ved valg av skibukse til dame:

  • Passform: Noen bukser er spesielt designet for kvinner med former, mens andre har en mer rett passform. Velg den buksen som både føles behagelig på og ser flatterende ut.
  • Pustende og bevegelig, eller vanntett og isolerende - når du skal velge skibukse kan det være lurt å se på hvilke materialer den er laget av. Høyintensitetstrening krever fukttransporterende og pustende materialer.
  • Mange skibukser er utstyrt med smarte detaljer som skal gjøre livet ditt litt lettere. Se etter glidelås på sidene, avtakbare seler eller ventilerende partier.
  • Design: Utseende er selvfølgelig ikke det viktigste her i verden. Men! Vi mener at dersom du føler deg bra, yter du bedre. Så, tørr å skill deg ut og velg det designet som passer best til din personlighet.

Så! Når vinteren kaller og fjellene frister, svar med stil! Velg en skibukse fra Get Inspired, og gjør deg klar for å erobre vinterparadiset.

-