Softshellbukser til dame

31produkter
Sorter etter relevans

Softshellbukser

En softshell bukse er et praktisk turplagg som sikrer høy komfort og bevegelighet. Denne typen bukse er laget av et spesielt tekstilmateriale kalt softshell. Fordeler med en softshell bukse inkluderer:

  • Pusteevne: Softshell-materialer er utviklet for å tillate fuktighet å passere gjennom stoffet og fordampe bort. Dette hjelper deg med å opprettholde kroppstemperaturen under fysisk aktivitet.
  • Vannavstøtende: De fleste softshell bukser vannavstøtende. Dette betyr at de kan tåle lett regn og snø, noe som passer ypperlig på turer det er meldt lett nedbør. La regntøyet ligge igjen hjemme og spar plass i sekken.
  • Fleksibilitet: Softshell bukser gir god bevegelsesfrihet på grunn av sitt stretchy materiale. Dette er spesielt viktig for aktiviteter som krever mye bevegelse, som klatring og skigåing.
  • Vindavvisende: Softshell-materialer har vanligvis en viss grad av vindavvisning, som hjelper til med å beskytte mot kald vind under utendørsaktiviteter.

Softshell bukse til dame


Hos oss finner du et stort utvalg softshell bukse til dame fra kjente merker som Bergans, Helly Hansen og Twentyfour. Softshell bukse fra Bergans har god slitestyrke med ekstra beskyttelse på utsatte områder som knær og sete. Helly Hansen softshell bukser er robuste turbukser med fokus på komfort. Med god stretch får du optimal bevegelighet under aktivitet.

Nydelige farger, flatterende passform og god bevegelighet - softshell bukser fra Twentyfour er en sikker vinner for de fleste. Her kan du også velge mellom knelange bukser eller zip-off bukser som er perfekte på varmere dager.

Tips! Vi anbefaler å velge softshell bukser i en størrelse som gir deg rom til ullundertøy under. På den måten kan du bruke buksene hele året uten at det blir for kaldt.

-