Joggebukser til dame

26produkter
Sorter etter relevans

Joggebukser

Joggebuksen er kanskje det mest behagelige plagget som finnes! Hva er vel bedre enn å krype inn i en komfortabel joggebukse etter en lang dag i trange jeans? Med stretchy jersey-materiale, og elastisk linning med snøring, har joggebuksen vært det perfekte valg til trening og fritid. Nå har joggebuksen også blitt et plagg som lar deg kombinere komfort og stil i ett.

Tradisjonelt har joggebuksen vært grå og hatt et “baggy” design. Émile Camuset, grunnleggeren av Le Coq Sportif, introduserte det første paret på 1920-tallet. Den gang var joggebuksen et rent treningsplagg som skulle hjelpe idrettsutøvere å bevege seg fritt og løpe komfortabelt.

Joggebukser til dame i ulike stiler


I dag blir joggebukse ofte brukt i atletisk mote. De kommer i utallige fasonger, farger og snitt. Joggebuksen er svært allsidig og du kan fint kle den til hverdags. Bomullsmateriale går igjen i mange av våre bukser og gjør dem myke og komfortable.

Du kan velge og vrake blant et variert sortiment joggebukse til dame hos Get Inspired. I en trendy Nike joggebukse med logo eller en klassisk adidas joggebukse med tre striper får du et sporty og avslappet uttrykk. Champion joggebukser sørger for den perfekte streetwear looken som både ser og føles bra ut. Dessuten er den klassiske grå joggebuksen et sikkert valg som alltid funker.

Sweatpants – slik styler du den


Våre joggebukser dekker flere bruksområder. Her finner du den perfekte kosebuksen til late søndagsmorgener og den sporty varianten som kan brukes til trening eller bytur. En hettegenser er perfekt å matche med ei joggebukse. Er du ute etter en fullført look finner du bukser med tilhørende overdel i nettbutikken. Vil du bryte comfy-looken kan du matche buksen med en oversized blazer.

La deg inspirere av vårt brede utvalg av joggebukse til dame – klikk hjem din favoritt i dag!

-