Topper til dame

98produkter
Sorter etter relevans

Topper

Har du noen gang tenkt over at topper er som et lerret? Alene er de ofte anonyme, men i kombinasjon med andre plagg kan du virkelig skape et mesterverk. Topper er på mange måter de uformelle heltene i enhver kvinnes garderobe.

Topper til dame


Føler du at skapet ditt roper etter en ny topp hver gang du skal noe? Du er ikke den eneste som kjenner på denne følelsen. Løsningen er å investere i tidløse topper til dame som varer sesong etter sesong. Disse kan du enkelt style opp eller ned, slik at du alltid har noe å ha på.

Her er noen tips til hvordan du kan style toppene dine:

  • Lag på lag: Bruk en åpen skjorte, blazer eller cardigan over toppen. Om vinteren kan du ha en langermet topp under t-skjorten for et lekent uttrykk.
  • Smykker: Enkle, tidløse topper gir plass til at tilbehøret kan skinne. Øredobber, armbånd, ringer og halskjeder - dine favorittsmykker kommer garantert til å tilføre antrekket ekstra eleganse.
  • Belte: Belter er virkelig i vinden denne sesongen, og vi elsker det. La beltet stjele showet ved å “tucke” en oversized t-skjorte i dongeribuksen.
  • Sko: Hva du velger å ha på føttene kan virkelig avgjøre uttrykket til antrekket. Sneakers gir en avslappet look, mens hæler kan heve stilen til et mer elegant nivå.

Det viktigste er å eksperimentere og finne den stilen som passer best for deg. Som nevnt er enkle topper som et blankt lerret - mulighetene er uendelige!

Festtopper


Frekke cut-outs, dristige utringninger eller lekne trykk . Når du kler deg opp til fest er det virkelig bare fantasien som setter en stopper. Style toppene med din favorittbukse og sneakers, eller miniskjørt og høye hæler.

Skal du svinge deg rundt på dansegulvet? Topper uten ermer gir stor bevegelighet. Med andre ord: Ingen hindringer fra å imponere crushet når klokken nærmer seg midnatt, og du veiver armene rytmisk (eller urytmisk) til musikken.

-