Cropped jeans til dame

3 produkter
Sorter etter relevans
Viser 3 av 3 produkter

Cropped jeans

Cropped jeans er en av de nyeste, og mest populære trendene når det kommer til bukser. Disse jeansene kjennetegnes av den korte lengden på buksebena, som gir et inntrykk av at de er «kuttet av» eller «avkortet». Dette gir rom for å vise frem dine favorittsko, slik som sneakers, boots eller hæler.

Cropped jeans til dame


Cropped jeans til dame er en stor hit blant motebevisste i alle aldre, og er en trend som ser ut til å vare. I dag ser vi cropped jeans på catwalken, i magasiner og hos influencerne på sosiale medier. Lee har et stort utvalg av cropped jeans. La deg inspirere av klassiske blå-toner, og tidløs sort.

Hvordan style cropped jeans?


Det finnes mange forskjellige måter å style cropped jeans på, avhengig av anledningen og din personlige stil. For en avslappet dag-til-dag stil kan du style cropped jeans med en logo t-skjorte og sneakers, eller med en trendy oversized genser og kule boots. Dersom du er like stor fan av blazere som vi er, ser cropped jeans fantastisk ut med en oversized blazer.

Uansett hva slags stil man har, er cropped jeans en trend som kan tilpasses enhver personlig stil. Besøk Get Inspired og utforsk vårt utvalg cropped jeans til dame.

-