Flared jeans til dame

12produkter
Sorter etter relevans

Flared jeans

Flared jeans har vært populært i flere tiår, og gjør stadig comeback i moteverdenen. Den kjennetegnes av en vid og utsvingt passform nederst på buksebenet, noe som skaper en elegant og sofistikert look.

Flared jeans til dame


Opprinnelsen til flared jeans stammer fra bohem- og hippiekulturen på 60- og 70-tallet. Interessant nok kom flared jeans som en del av et opprør mot den etablerte moteindustrien og dens trange bukser. En liten fun fact er at flared jeans ble først kalt "bell-bottoms" på grunn av den klokkeformede utsvingen nederst på buksebenet.

Flared jeans til dame har ofte store bukselommer med detaljer og logopatch, som gir jeansene et stilig vintage-preg. Benytt gjerne belte flared jeans, da det fullfører vintage-looken, samtidig som det tilfører farge til antrekket.

Hvordan style flared jeans?


Flared jeans er en flott måte å vise frem sin feminine side på. Buksene kan styles på mange forskjellige måter, og de passer like godt til et avslappet hverdagsantrekk som til en mer formell anledning. For eksempel kan man kombinere flared jeans med en bluse og høye hæler for å skape en elegant og sofistikert look. Alternativt kan man bruke dem med t-skjorte og sneakers for et mer avslappet og uformelt antrekk.

Uansett hvordan du velger å style dine flared jeans, vil du garantert skille deg ut og tilføre en elegant touch til antrekket ditt.

Flared jeans vs. bootcut jeans


Mange lurer på hva som er forskjellen mellom flared jeans og bootcut jeans. Selv om disse to stilene ligner på hverandre, er det noen forskjeller å merke seg. Flared jeans er mindre utsvingt nederst på buksebenet, og sitter også løsere rundt hoftene og lårene. Bootcut jeans gir en mer dramatisk utsving nederst, og har en mer tettsittende passform rundt hoftene.

Så, hva venter du på? Ta en titt på utvalget hos Get Inspired og finn din perfekte flared jeans i dag!

-