Straight leg jeans til dame

36produkter
Sorter etter relevans

Straight leg jeans

Straight leg jeans er inspirert av 80-tallets mom jeans, og er en bukse med rette ben. Mom jeans skulle være høye på livet, bred over hoftene og med store baklommer. Den moderne vrien på mom jeansen tillater både lav og høy midje, samt en smalere passform over hoftene.

Straight Leg Jeans til dame


Vi har et stort utvalg av straight leg jeans til dame. Enten du går for en klassisk blå, en tidløs sort, eller en romantisk beige, så kan du være trygg på at stil, komfort og kvalitet står i senter. Straight Leg jeans til dame skiller seg ut fra herremodellene da den som regel har en høyere midje, noe smalere passform i tillegg til å være ettersittende over rumpa. Det gir en trendy miks av både edgy og feminint.

Hvordan style straight leg jeans?


De dagene du kjenner på null inspirasjon i klesveien, så er svaret enkelt. Straight leg jeans, hvit t-skjorte, svart blazer og favoritt sneakersene dine - det slår aldri feil! Men en straight leg jeans kan også styles opp ved hjelp av noen få triks. Bruk en svart jeans, hæler og en kortermet bluse - og du er klar for en jentekveld ute! Til et viktig jobbmøte kan du velge klassiske, enkle sneakers og en romantisk bluse i kombinasjon med en blå straight leg jeans. Med andre ord; er det et plagg du virkelig trenger i kapselgarderoben så er det en straight leg jeans.

Vi har et bredt utvalg av straight leg jeans fra ulike merker, slik at du kan finne akkurat det du leter etter hos oss. Velg blant ulike farger i klassikeren Carol fra Lee, eller utforsk utvalget fra verdenskjente Wrangler. Skulle du være i tvil om hvilken størrelse du skal gå for kan du ta en titt på vår guide til jeans.

-