Bootcut jeans til dame

5produkter
Sorter etter relevans
Viser 5 av 5 produkter

Bootcut jeans

Inspirert av country og 70-tallet har bootcut jeans vært en stor favoritt gjennom tiårene. Jeansene har en passform som er smal over hoftene før den utvider seg nedover mot anklene. Dette snittet gir en elegant og sofistikert look.

Bootcut jeans til dame


Navnet "bootcut" kommer fra kuttet som er perfekt for å bruke med cowboyboots. I dag er det vanlig at bootcut jeans til dame styles på alle mulige måter - det er kun fantasien som setter grenser. For en elegant look kan klassiske blå bootcut jeans kombinert med en lekker bluse og skinnsko være en sikker vinner. For en mer avslappet og sporty look kan jeansen styles med hvite sneakers og en pyntet genser.

Bootcut jeans vs. flared jeans til dame


Mens flared jeans har en større utvidelse fra kneet ned, har bootcut jeans et mer subtilt utvidet kutt. Bootcut jeans er også smalere over hoftene enn flared jeans, som gir et mer ettersittende utseende. Dersom flared jeans er mer din stil, har vi en rekke bukser med den fasongen også!

Hos Get Inspired har vi et bredt utvalg av bootcut jeans fra kjente merkevarer som Lee og Wrangler. Vi har et stort utvalg størrelser og farger, så enten du ønsker en klassisk blå eller tidløs sort jeans så kan du finne ditt perfekte par.

-