Herlig treningstøy fra Reebok og spreke hjemmeøkter

Reebok er helt rå på styrketrening og gir deg treningstøyet som tåler enhver økt, fra første til siste repetisjon! Skoene gir stabiliteten du trenger og klærne lar deg fokusere på øvelsen du skal gjennomføre!

 

En av verdens beste crossfittere, Matilde Garnes, velger også Reebok og det er ikke uten grunn! Klærne sitter som et skudd uansett øvelse og intensitet!

Når Matilde trener er hun avhengig av treningstøy som sitter godt uansett intensitet og som gir full bevegelsesfrihet! Reebok oppfyller kravene og sørger samtidig for en rå og stilig look! Klærne passer til all type aktivitet og er like fine til en rå crossfit økt, som til avslappende yoga eller en løpetur! Reebok got you covered!

 

Reebok Nano X1 treningssko!

Reebok Nano har vært en bestselger i en årrekke og det forstår vi godt! Den nye Nano X1 gir deg en oppdatert utgave som gir all støtten du trenger, uansett type aktivitet! Treningsskoene passer til all type trening og er supre både i styrkesalen, til sirkeltrening og på høyintensiv trening som tabata og crossfit! I tillegg har de et rålekkert og stilrent design!

 

Reebok er en av verdens ledende treningsmerker. Uansett hvem du er og hvor du kommer fra, er fysisk aktivitet nøkkelen til en sunn livsstil. Reebok presser folk til å våge seg utenfor komfortsonen - i treningsstudioet, på tredemøllen, på yogamatten, i dansesalen og i livet generelt. Vi i Get Inspired digger merket!

 

 

 

Test ut treningstøyet med en liten GetInspired-challenge! Under finner du en økt som både er kjapp, enkel og som garantert får opp pulsen! Den krever ikke noe annet utstyr enn deg selv! Hopp i treningstøyet, gi alt og kjenn på godfølelsen etterpå! Vi lover en skikkelig svettefest!

 

 

 

Reebok er en av verdens ledende treningsmerker. Uansett hvem du er og hvor du kommer fra, er fysisk aktivitet nøkkelen til en sunn livsstil. Reebok presser folk til å våge seg utenfor komfortsonen - i treningsstudioet, på tredemøllen, på yogamatten, i dansesalen og i livet generelt. Reebok ble grunnlagt i 1895 av britiske Joseph William Foster som spesialiserte seg på å lage piggsko til løpere. I dag fokuserer virksomheten på tre hovedpilarer: Trening, løping og klassikere. Reebok Classic representerer merkets røtter i treningsbransjen, med joggesko og streetwear.