Asics - god kvalitet og freshe farger!

Storfavoritten Asics gjør løpeturen til en drøm, uansett om du er nybegynner eller en erfaren løper! Her får du tips om hvordan du kan velge den beste modellen for deg.

 

Sommernyhetene fra Asics har endelig kommet i butikken, og vi er SÅ gira  på sesongens farger!

Asics sine løpesko passer like godt til nybegynneren som til den mer erfarne løperen. Det er ingen tvil om at du får sko av ypperste kvalitet med svært gode tekniske detaljer. 

 

Asics er blant topp 3 når det kommer til løpesko, og det er ikke uten grynn. I over 40 år har et eget utviklingsteam introdusert ny teknologi for å gjøre løpeturen din enda bedre. Ikke minst sørger Asics for at du har den beste støtten slik at du unngår skader.

 

GEL-Kayano

Storfavoritten Asics Gel-Kayano forsvinner ut fra lageret like fort som den kommer inn. Her får du enestående komfort og støtte, perfekt på lange løpeturer! Skoen har i tillegg god luftgjennomstrømning så føttene kan puste. Dette er løpeskoen for deg som trenger en stabilitetssko til mengdetrening.

 

Gel-Nimbus

HVOR sprek er ikke denne fargen? Eller velger du heller en klassisk sort?

GEL-Nimbus er en ikonisk løpesko med gel-teknologi. Dette gir overlegen støtdemping i hælen. I tillegg er skoen svært responsiv! Dette er løpeskoen for deg som ønsker maksimal komfort og beskyttelse til den daglige løpeturen. Denne sikrer god komfort fra første til siste kilometer.

 

Magig speed & GEL-Cumulus

Magic Speed er designet for raske løpeturer og er perfekt til intervalltrening! Skoen har karbonplate og akselererer foten fremover. 

GEL-Cumulus er en favoritt til både korte og lange turer. Dette er skoen for deg som trenger en allsidig løpesko til variert trening, uavhengig av nivå.

 

GT 2000 & GEL-Trabuco 10

GT 2000 har moderat støtdemping og FLYTEFOAM®-teknologi som gir myk landing. Dette er en allsidig løpesko som egner seg godt til korte og litt lengre distanser. Hverdagsfavoritt!

Nyheten Gel-Trabuco 10 er den perfekte sko for deg som løper i variert terreng. Sålen har ASICSGRIP teknologi som gir deg bedre feste på ulendt underlag, samtidig som den myke sålen forbedrer støtdemping. Dette er en trailsko med høy komfort. 

 

Novablast & Dynablast

Novablast og dynablast er modeller fra Asics som gir enestående bounce. Skoene har teknologien FlyteFoam Blast™ som er lett, myk og fjærende! Skoene er høyere i sålen og har et enklere design enn for eskempel GEL-Nimbus og GEL-Kayano. Dette er skoene for deg som er på utkikk etter lette, responsive sko som fjærer godt!