Herlige løpesko fra Asics i super kvalitet og freshe farger!

Asics gjør løpeturen til en drøm, uansett om du er nybegynner eller en erfaren løper! Sjekk ut videoen om du vil vite mer om Asics!

 

 

 

Asics gir deg løpesko som gjør løpeturen til en drøm, uansett om du er nybegynner eller en erfaren løper! Nå er butikken full av freshe Asics-sko! Sjekk ut videoen om du vil vite mer om Asics!

Asics er en av topp 3 løpeskomerker i verden og det er ikke uten grunn! De produserer sko basert på avansert teknologi og jobber hele tiden med å stadig gjøre skoene sine enda bedre! I over 40 år har et eget utviklingsteam introdusert ny teknologi for å gjøre løpeturen DIN enda litt bedre. Og ikke minst sørge for at du har den beste støtten og unngår skader! 

 

Novablast

Novablast er en ny modell fra Asics som gir enestående bounce! Skoen har teknologien FlyteFoam Blast™ som er lett, mykt og superfjærende! Skoen er høyere og har et enklere design enn for eskempel GEL-Nimbus og GEL-Kayano! Dette er skoen for deg som er på utkikk etter en lett, responsiv sko som fjærer godt!

 

Gel-Nimbus

GEL-Nimbus er en ikonisk løpesko med gel-teknologi i hælen for super støtdemping. I tillegg er den svært responsiv! Dette er løpeskoen for deg som ønsker maksimal komfort og beskyttelse til den daglige løpeturen! Denne sikrer god komfort fra første til siste kilometer!

 

GEL-Kayano

GEL-Kayano er en storfavoritt fra Asics med enestående komfort og støtte som føttene setter pris på, spesielt på lange løpeturer! Skoen har i tillegg super luftgjennomstrømning så føttene kan puste! Dette er løpeskoen for deg som trenger en stabilitetssko til mengdetrening.

 

Glideride & GEL-Cumulus

Glideride er skoene for de ekstra lange løpeturene! Den har kurvet forfot for å gi et mer effektivt steg slik at du kan bruke mindre energi per steg! Dette er skoen for deg som løper lang!

GEL-Cumulus passer til både korte og lange turer! Dette er skoen for deg som trenger en allsidig løpesko til variert trening!

 

GT 2000 & GEL-Pulse

GT 2000 har moderat støtdemping og FLYTEFOAM®-teknologi som gir myk landing! En allsidig løpesko som egner seg godt til korte og litt lengre distanser!

GEL-Pulse gir deg en løpesko med god demping og super komfort! Overdelen er laget i mesh og sørger for gode pusteegenskaper! Denne er super for deg som løper innimellom!