Perfekte, komfortable treningsklær for deg som er gravid

Når man er gravid må ofte deler av garderoben byttes ut, kanskje spesielt treningsgarderoben! Vi har supert treningstøy som vokser med magen!

 

 

 

Treningsklær for gravide!
Gravid og lyst til å fortsette å trene gjennom svangerskapet? Da har du kommet til rett plass. Vi gir deg våre beste tips til gode treningsklær gjennom hele svangerskapet enten du ønsker å trene intensivt eller bare mosjonere for å holde formen!

Å kjøpe treningsklær for bruk under graviditeten trenger ikke være så veldig annerledes enn ellers – men det er klart at det er viktig å ha noe som er komfortabelt å trene i og som ikke presser på feil plass! Du trenger ikke nødvendigvis oppdatere hele treningsgarderoben selv om magen vokser! Når det er sagt er det ganske sannsynlig at favoritt-tightsen strammer litt for godt etter noen måneder, men fortvil ikke, gå gjerne til innkjøp av samme tights, men i en størrelse eller to større enn normalt! Da kan du fortsette å nyte godt av favorittplagget ditt og du får i tillegg plass til magen! Altså er et godt tips og ofte gå for samme type treningstøy, som du vet du liker, men et hakk eller to større!

Et annet tips når det kommer til å velge tights kan seamless være et godt alternativ. Dette er tightser uten gnagende sømmer, de er som regel svært tøyelige i stoffet og sist, men ikke minst: De er superkomfortable å ha på! En ekstra bonus er at disse også er helt supre å bruke også til hverdagsantrekket, eller til late dager på sofaen!

Når du skal velge tights når magen vokser kan det også være lurt å gå for en high-waist-variant med god stretch! På denne måten får du plass til magen under tightsen og ved å velge en større størrelse får du også en tights som “vokser med magen”.

 

 

Overdeler
Det neste du kan tenke på er hvilke typer overdeler du skal gå for! Når det gjelder treningstopper kan det være lurt å gå for noen med litt lengre passform så du kan bruke den hele svangerskapet!

Vi anbefaler vi å finne noen med god lengde på slik at man unngår at toppen stopper midt på magen etterhvert som magen vokser. Gå gjerne opp en størrelse fra det du bruker til vanlig. Under er noen gode eksempler på slike, eller så kan du klikke deg inn HER for å se vårt store utvalg av treningstopper!

Sports-BH
I tillegg til tights/bukse og overdel trenger du en sports-BH! En god sports-BH er alltid viktig, men kanskje ekstra viktig i et svangerskap når frontpartiet vokser og komfort står i fokus! Du kan sjekke ut vår sports-BH-guide HER eller vårt store utvalg av sports-BHer HER♥